Γιούλικα Σκαφιδά: Βάφτισε τον γιο της πριν από έναν μήνα στην Καλαμάτα

15.10.2024
Γιούλικα Σκαφιδά: Βάφτισε τον γιο της πριν από έναν μήνα στην Καλαμάτα
Instagram
Με τρεις νονούς, ανάμεσά τους και η Ευδοκία Ρουμελιώτη

Το αποκάλυψε η ίδια η Γιούλικα Σκαφιδά με ένα ποστ στο instagram της χθες αργά το βράδυ -μετά την προβολή του επεισοδίου της σειράς που πρωταγωνιστεί "Μάγισσα- Φλεγόμενη Καρδιά". ότι πριν από έναν μήνα, δηλαδή στις 14 Σεπτεμβρίου βάφτισε τον γιο της στην Καλαμάτα.

Ο 10 μηνών μικρούλης πήρε το όνομα Άγγελος-Γεράσιμος (το Άγγελος ήταν γνωστό, το Γεράσιμος ήταν έκπληξη) έχοντας τρεις νονούς. Την Αλεξία Αναστασοπούλου, τον Θάνο Τσοκαλάκη και την Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Και μετά τη βάπτιση ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι κάτω από τις ελιές.

«Μια ηλιόλουστη μέρα, πριν ένα μήνα, βαφτίσαμε στην Καλαμάτα τον Άγγελο Γεράσιμο και μετά χορέψαμε στον ελαιώνα!
Και ήταν όλοι εκεί! Με πολύ αγάπη και χαμόγελα ζεστά.
Ευδοκία, Αλεξία, Θάνο είστε υπέροχοι νονοί!
Σας ευχαριστούμε πολύ!» έγραψε η ευτυχισμένη μαμά.

«Επί της ουσίας δεν έχει αλλάξει κάτι. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι περνάω πάρα πολύ χρόνο στο σπίτι, το οποίο είχα να το κάνω ίσως και από τα σχολικά μου χρόνια, γιατί μετά δούλευα συνέχεια, και πολύ. Επίσης, αυτό που έχει αλλάξει, είναι ότι έχω έναν άνθρωπο που εξαρτάται από εμένα στα πάντα και αυτό δεν είναι βάρος, είναι μια γλυκιά ευθύνη γιατί είναι ένα παιδί που έγινε από επιλογή, δεν έγινε τυχαία.
Είμαι καλά που έγινε τώρα, δε νιώθω ότι έχω μεγαλώσει αρκετά. Έχω την πείρα και την εμπειρία, έχω διαβάσει πιο πολύ, έχω ζήσει πιο πολύ, έχω κάνει όλα όσα θα ήθελα – θέλω κι άλλα φυσικά – έχω κάνει τα κουμάντα μου. Δε νομίζω ότι το νεαρό της ηλικίας είναι πάντα το ατού για να κάνει κάποιος παιδί. Πιστεύω ότι είμαι ακόμα πολύ δυναμική και ανυπομονώ να μεγαλώσει λίγο να παίζουμε, να χορεύουμε, να τραγουδάμε, να κάνουμε σπορ.
Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, δε ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η άποψη, απλά δεν έχω παντρευτεί. Δεν το μεγαλώνω μόνη μου το παιδί». είχε πει η αγαπημένη ηθοποιός μιλώντας μετά τη γέννηση του γιου της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Τελευταία τροποποίηση στις 15.10.2024 - 08:23