Ηρακλής Τσουζίνοφ: «Όταν μάθαμε ότι η Νάσια είναι έγκυος σκέφτηκα ότι δεν θέλω να γίνω σαν τον μπαμπά μου»

21.10.2024
Ηρακλής Τσουζίνοφ: «Όταν μάθαμε ότι η Νάσια είναι έγκυος σκέφτηκα ότι δεν θέλω να γίνω σαν τον μπαμπά μου»
Papadakis Press
Όταν ανακοίνωσε ότι θα γίνει μπαμπάς πολλοί άνθρωποι έπεσαν από τα σύννεφα

Τα περισσότερα σχόλια είχαν να κάνουν με το ότι είναι πολύ μικρός και κάποιοι δήλωναν πως δεν ήξεραν καν ότι ήταν σε σχέση. Ισχύουν και τα δύο. Η σχέση του Ηρακλή Τσουζίνοφ που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στο GNTM, με τη Νάσια Παπαϊωάννου δεν μετράει και πολλούς μήνες.

Η εγκυμοσύνη ήρθε μη προγραμματισμένα και πολύ γρήγορα, η απόφαση να γίνει μπαμπάς και να είναι παρών όμως πολύ συνειδητά, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στην Χριστιάνα Κοχλατζή και το «Happy Day»

«Η σύντροφός μου, η Νάσια, είναι 27 κι εγώ 24 ετών. Γενικά είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένοι, αν και στην αρχή ξεκινήσαμε με φόβο. Είχαμε πανικοβληθεί, γιατί δεν ήταν στο πρόγραμμα αλλά όχι και κάτι που δεν θέλαμε. Βλέποντας λίγο γύρω μου, καταλαβαίνω ότι πολύς κόσμος δεν το έχει προγραμματισμένο. Θέλουμε να το ζήσουμε», δήλωσε ο Ηρακλής Τσουζίνοφ για την απρόσμενη εγκυμοσύνη της συντρόφου του και συνέχισε:

«Δεν είμαστε πάρα πολύ καιρό μαζί αλλά είναι σαν να γνωριζόμαστε αιώνες. Το πόσο πολύ μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο μέσα στη σχέση είναι απίστευτο, δεν το ‘χω ξαναζήσει»

Παραδέχεται όμως πως δεν ήταν εύκολο να το διαχειριστεί από την πρώτη στιγμή:

«Θα είμαι ειλικρινής. Την πρώτη στιγμή που μάθαμε ότι η Νάσια είναι έγκυος, σκέφτηκα ότι δεν θέλω να γίνω σαν τον μπαμπά μου. Δεν μου αρέσει. Επειδή έζησα από πρώτο χέρι τι έχει περάσει η μητέρα μου με μένα μόνη της, είχα ορκιστεί από πολύ μικρός ότι δεν θα το κάνω. Πανικοβλήθηκα στην αρχή αλλά μετά είπα: όχι, Ηρακλή, δεν θα τρομάξεις. Θα είμαι παρών. Μέσα από αυτό θα ξαναγεννηθούμε, είναι πολύ όμορφο»

Τελευταία τροποποίηση στις 21.10.2024 - 14:05