Τα είπαν... από κοντά

09.02.2009
Τι δουλειά μπορεί να έχει η Λιάνα Κανέλλη στη σκηνή ενός θεάτρου; Δεν πρόκειται φυσικά για κομματικό διάγγελμα της βουλευτίνας του ΚΚΕ, αλλά για την παρουσία της επί σκηνής, στην πολυσυζητημένη πρεμιέρα του θεατρικού έργου «Από μακριά», που έγινε την προηγούμενη Πέμπτη στο «Μικρό Παλλάς» με πρωταγωνιστές τον Θοδωρή Αθερίδη, τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Τι δουλειά μπορεί να έχει η Λιάνα Κανέλλη στη σκηνή ενός θεάτρου; Δεν πρόκειται φυσικά για κομματικό διάγγελμα της βουλευτίνας του ΚΚΕ, αλλά για την παρουσία της επί σκηνής, στην πολυσυζητημένη πρεμιέρα του θεατρικού έργου «Από μακριά», που έγινε την προηγούμενη Πέμπτη στο «Μικρό Παλλάς» με πρωταγωνιστές τον Θοδωρή Αθερίδη, τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Γιώργο Καπουτζίδη. Η Λιάνα Κανέλλη έφτασε από τους πρώτους στο θέατρο, έκατσε στην πρώτη σειρά, ενώ λίγο αργότερα βρέθηκε πάνω στη σκηνή μαζί με τη Σμαράγδα, καθώς το έργο απαιτεί τη συμμετοχή του κοινού. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που η δημοσιογράφος και βουλευτίνα μας εκπλήσσει. Η φιλία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη Σμαράγδα Καρύδη αποτυπώθηκε για πρώτη φορά στο τελευταίο επεισόδιο του «Παρά πέντε», όπου υποδυόμενη τον εαυτό της ανέθετε στον Φώτη (Αργύρης Αγγέλου) το πρώτο του μεγάλο ρεπορτάζ στη Ρόδο.

Η πρεμιέρα του «Από μακριά» στο «Μικρό Παλλάς» μετατράπηκε σε σύναξη της showbiz, καθώς ήταν πάρα πολλοί οι επώνυμοι που βρέθηκαν στην επίσημη πρώτη της παράστασης. Η πρωταθλήτριά μας Πηγή Δεβετζή, ο συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους με τη σύζυγό του Βίλλυ, η Ισαβέλλα Δάρρα, ο Μιχάλης Παπαθανασίου, αλλά και ο πατέρας της Σμαράγδας, Ντίνος Καρύδης, ήταν μερικά από τα πρόσωπα που έδωσαν συγχαρητήρια στους πρωταγωνιστές της παράστασης.