Βίον ανθόσπαρτον

25.06.2010
«Η Φαίη είναι η πιο όμορφη νύφη της Ελλάδας», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λιάγκα μόλις αντίκρισε τη γυναίκα της ζωής του να φτάνει στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στη Βάρκιζα.

«Η Φαίη είναι η πιο όμορφη νύφη της Ελλάδας», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λιάγκα μόλις αντίκρισε τη γυναίκα της ζωής του να φτάνει στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στη Βάρκιζα.

Φτάνοντας πρώτος ο γαμπρός, δεν έκρυψε το άγχος του, ενώ μπροστά στις κάμερες παραδέχτηκε: «Η πόλις εάλω. Αυτό ήταν, πάει»!

Λίγο αργότερα έφτασε και η Φαίη φορώντας ένα μίνι φόρεμα-νυφικό, εκπληρώνοντας έτσι την επιθυμία του καλού της, που ήθελε να αναδείξει τα πόδια της!

Κουμπάροι στο ευτυχές γεγονός ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου με τη σύζυγό του, Κρίστυ Τσολακάκη. «Σήμερα έχουμε χαρά. Δύο όμορφα παιδιά αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους και χαίρομαι που εγώ είμαι μάρτυρας σε αυτό», είπε ο γνωστός παρουσιαστής, ο οποίος ευχήθηκε στο ζευγάρι να αποκτήσει πολλά παιδιά και μια όμορφη οικογένεια.

Το εντυπωσιακό νυφικό σχεδιάστηκε υπό τις οδηγίες της ίδιας της Φαίης στο σχεδιαστή και φίλο της Νίκολας, με τον οποίο είχαν συμφωνήσει εδώ και 5 χρόνια πως όταν θα παντρευόταν η παρουσιάστρια εκείνος θα της σχεδίαζε το νυφικό. Διάλεξε επίσης ένα μικρό πέπλο για τα μαλλιά, ενώ το μακιγιάζ της επιμελήθηκε ο Δημήτρης Γιαννέτος, που επίσης γνωρίζει την παρουσιάστρια εδώ και πολλά χρόνια.

H διακόσμηση που επέλεξε το ζευγάρι ήταν λιτή, με το λευκό να κυριαρχεί, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως τις μπομπονιέρες έφτιαξαν τα παιδιά που φιλοξενούνται στο παιδικό χωριό SOS στο Φύλιρο Θεσσαλονίκης.

Το «παρών» στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής Φαίης και Γιώργου έδωσαν φυσικά πολλοί λαμπεροί καλεσμένοι. Ανάμεσά τους οι: Γιώργος Καραμέρος, Σπύρος Χαριτάτος, ο οποίος συνοδευόταν από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Πάνος Καμμένος, Γιώργος Τράγκας, Δέσποινα Βανδή, Καλομοίρα και πολλοί άλλοι!

Μοναδική στιγμή στη διάρκεια της τελετής όταν η Φαίη προσπάθησε να πατήσει το πόδι του γαμπρού, αλλά ο Γιώργος υποψιασμένος το απέφυγε περίτεχνα!