Ο Γκίμπσον επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη

26.05.2009
Μόλις έξι εβδομάδες μετά την αίτηση διαζυγίου της γυναίκας του, ο Μελ Γκίμπσον (Mel Gibson) επιβεβαίωσε τις φήμες περί εγκυμοσύνης της συντρόφου του, Οκσάνα Γκριγκορίεβα (Oksana Grigorieva).

Μόλις έξι εβδομάδες μετά την αίτηση διαζυγίου της γυναίκας του, ο Μελ Γκίμπσον (Mel Gibson) επιβεβαίωσε τις φήμες περί εγκυμοσύνης της συντρόφου του, Οκσάνα Γκριγκορίεβα (Oksana Grigorieva).

Ο αυστραλός ηθοποιός και σκηνοθέτης παραδέχτηκε χθες βράδυ στην τηλεοπτική εκπομπή του Τζέι Λένο (Jay Leno) ότι θα γίνει πατέρας για όγδοη φορά. Η δημοσιοποίηση της εγκυμοσύνης από το ζευγάρι έρχεται μόλις έξι εβδομάδες μετά την αίτηση διαζυγίου της συζύγου του Γκίμπσον, Ρόμπιν (Robyn), μετά από 28χρόνια γάμου.

Ο 53χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε στο σώου του Λένο πρόθυμος να ξεκαθαρίσει τις φήμες γύρω από την προσωπική του ζωή. Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για την εγκυμοσύνη της Οκσάνα, ο Μελ του επιβεβαίωσε την είδηση: "Eίναι αλήθεια. Θα αποκτήσουμε μωρό" .

Τότε ο Λένο αστειευόμενος του γύρισε: "Με αυτό θα φτάσουμε τα 29;" κι ο πατέρας ήδη επτά παιδιών απάντησε γελώντας: "Για να είμαστε ακριβείς αυτό θα είναι το όγδοο" και παρομοίασε τον εαυτό του με χταπόδι.

Αναφερόμενος στο διαζύγιο ο Γκίμπσον πήρε όλη την ευθύνη, αφού σύμφωνα με τα χαρτιά ο χωρισμός τους συνέβη στις 26 Αυγούστου του 2006, ένα μήνα μετά την σύλληψη του να οδηγεί μεθυσμένος:

"Με την σύζυγό μου χωρίσαμε πριν από τρία χρόνια και από τότε ζούσαμε σε διάσταση. Αυτά συμβαίνουν. Είναι λυπηρό γιατί είναι αξιολάτρευτη γυναίκα και έχουμε παιδιά μαζί. Διατηρούμε όμως φιλικές σχέσεις".

Όταν ο δημοσιογράφος τον πίεσε για το τι πήγε στραβά στον γάμο τους, ο Γκίμπσον δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες:"Όλα πια έχουν πάρει το δρόμο τους... Δεν έχει νόημα να τα αναλύουμε. Αν θέλετε να ενοχοποιήσετε κάποιον αυτός είμαι σίγουρα εγώ"!

Ο Μελ και η Ρόμπιν, που είναι και οι δύο πιστοί καθολικοί, ζούσαν χώρια για τρία χρόνια, αλλά εκείνη αποφάσισε να ζητήσει διαζύγιο όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη της Οκσάνα.

Η 39χρονη πιανίστρια και συνθέτρια έχει ήδη έναν 12χρονο γιο από την σχέση της με τον πρώην Τζέιμς Μποντ, ηθοποιό Τίμοθι Ντάλτον (Timothy Dalton). Εκείνη και ο Mελ έκαναν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση τους στην πρεμιέρα της ταινίας " X-Men", στις 28 Απριλίου.

Η 52χρονη, πρώην κυρία Γκίμπσον είναι αποφασισμένη να πάρει το αίμα της πίσω, διεκδικώντας την μισή περιουσία του ηθοποιού, που ανέρχεται περί τα 800 εκατομμύρια ευρώ. Γι' αυτό και προσέλαβε την δικηγόρο διασημοτήτων Λάουρα Γουάσερ ( Laura Wasser), η οποία έχει ήδη στο πελατολόγιο της την Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears), την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και τον Κίφερ Σάδερλαντ (Kiefer Sutherland).