Πέθανε η 4χρονη κόρη του Τάισον

27.05.2009
Μια μέρα μετά το ατύχημα που είχε στο σπίτι της στο Φοίνιξ, η 4χρονη κόρη του Μάικ Τάισον (Mike Tyson) ξεψύχησε παρά τη μηχανική υποστήριξη στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Μια μέρα μετά το ατύχημα που είχε στο σπίτι της στο Φοίνιξ, η 4χρονη κόρη του Μάικ Τάισον (Mike Tyson) ξεψύχησε παρά τη μηχανική υποστήριξη στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Το κοριτσάκι έχασε τις αισθήσεις τουτη Δευτέρα το πρωί, όταν το καλώδιο του διαδρόμου γυμναστικής που υπήρχε στο σπίτι μπλέχτηκε γύρω από το λαιμό του. Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και μπήκε αμέσως σε μηχανική υποστήριξη. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε και την Τρίτη, στις 11. 45 π.μ., τοπική ώρα, εξέπνευσε.

Ο πρώην πρωταθλητής της πυγμαχίας είναι συγκλονισμένος από τον αναπάντεχο χαμό της Έξοντους (Exodus): "Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε την θλίψη που νοιώθουμε για την συμφορά που μας βρήκε. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την αμέριστη συμπαράσταση του και ζητάμε τον σεβασμό σας στις δύσκολες αυτές ώρες και να μας αφήσετε μόνους να απαλύνουμε τον πόνο μας", δήλωσε η οικογένεια μέσα από την ανακοίνωση που εξέδωσε στον τύπο.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Άντι Χιλ (Andy Hill) είπε ότι ήταν ένα "τραγικό ατύχημα" αφού κανείς δεν γνωρίζει για πόση ώρα έμεινε παγιδευμένη η μικρή: "Έπαιζε κοντά στο διάδρομο γυμναστικής, απ' όπου κρεμόταν κάτω από την κονσόλα ένα καλώδιο σαν θηλιά. Προφανώς κατά λάθος η μικρή πέρασε μέσα στη θηλιά το κεφάλι της και μετά δεν ήξερε πώς να το βγάλει". Η μητέρα του κοριτσιού ήταν στο σπίτι απασχολημένη με δουλειές και την παρακολούθηση της Έξοντους είχε αναλάβει ο 7χρονος αδερφός της Μιγκέλ (Miguel).

Ο 42χρονος Τάισον βρισκόταν στο Λάς Βέγκας και πέταξε για το Φοίνιξ την Δευτέρα, μόλις έμαθε για το ατύχημα.

Η Έξοντους, που γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2005, ήταν το μικρότερο από τα έξι παιδιά του Τάισον που έχει αποκτήσει από πρώην γυναίκες και φίλες του. Η σχέση του Τάισον με την μητέρα της Έξοντους παραμένει αδιευκρίνιστη καθώς κάποιοι υποστηρίζουν ότι έχουν παντρευτεί, ενώ άλλοι ισχυρίζονται ότι ο δεσμός τους είχε τελειώσει από το 2004, λίγο πριν τη γέννηση της Έξοντους.