Τα πάντα... φυσικά

12.02.2007
Η φύση στο κέντρο της Αθήνας. Όχι, δεν αποφάσισαν να φτιάξουν περισσότερα πάρκα, απλώς βρήκαν τρόπο να βάλουν τη φύση μέσα σε μπουκαλάκι

Η φύση στο κέντρο της Αθήνας. Όχι, δεν αποφάσισαν να φτιάξουν περισσότερα πάρκα, απλώς βρήκαν τρόπο να βάλουν τη φύση μέσα σε μπουκαλάκι. Η γνωστή εταιρεία καλλυντικών Origins (που ανήκει στην Este Lauder) εγκαινίασε στο Κολωνάκι το κατάστημά της, που ειδικεύεται στα φυτικά-φυσικά καλλυντικά, και κάλεσε τους λάτρεις της ομορφιάς. Εγώ βέβαια τι ενδιαφέρον μπορεί να είχα για ένα κατάστημα καλλυντικών ήταν η εύλογη απορία μου στον υπεύθυνο του event Γιάννη Καζανίδη. Ο ίδιος απλώς με παρέπεμψε στις τελευταίες λέξεις της προηγούμενης πρότασης λάτρεις της ομορφιάς.

Μπορεί να μη με ενδιαφέρουν οι ενυδατικές και οι μάσκες ομορφιάς, τρέφω όμως ιδιαίτερη εκτίμηση σε αυτές που τα χρησιμοποιούν! Και είχε απόλυτο δίκιο. Στους λιτούς χώρους του καταστήματος βρέθηκαν αρκετές επώνυμες κυρίες, οι οποίες δεν σταμάτησαν να δοκιμάζουν τα προϊόντα, με αποτέλεσμα φεύγοντας ο καθένας μας να αναδίδει τη μυρωδιά ενός λουλουδιού! Η αλήθεια ήταν ότι προσπάθησαν να μου εξηγήσουν τις χρήσεις κάποιων καλλυντικών, τα οποία θα «με έκαναν άλλον άνθρωπο», αλλά, μεταξύ μας, δεν κατάλαβα τίποτα απ ό,τι μου έλεγαν. Πάντως, αξίζει να περάσετε μια βόλτα (εσείς που τα καταλαβαίνετε!), γιατί ό,τι μας φέρνει πιο κοντά στη φύση είναι καλό!