Τι τρέχει με τον Κώστα Σόμμερ;

13.02.2007
Τι συνδέει την εκρηκτική Θέλξη με το γοητευτικό Κώστα Σόμμερ; Ποιο είναι το μυστικό που μοιράζονται τον τελευταίο καιρό οι δυο τους και το οποίο ετοιμάζεται να σκάσει σαν βόμβα στη showbiz;

Κι αν η νεαρή καυτή ύπαρξη έχει μάτια μόνο για το νεαρό ηθοποιό, τότε τι γίνεται με τον έρωτά της με τον εφοπλιστή Νίκο Αγούδημο;

Μια συνεργασία που θα ανάψει φωτιές, καθώς τόσο η Θέλξη αποτελεί ερωτική φαντασίωση εκατοντάδων αντρών αλλά και ο Κώστας Σόμμερ είναι το αρσενικό που έχει χιλιάδες κατακτήσεις εντός και εκτός συνόρων. Για άλλη μια φορά, λοιπόν, ο πρωταγωνιστής θα κάνει την έκπληξη με μια στροφή 180 μοιρών στα καλλιτεχνικά μας πράγματα. Πήρε την απόφαση να κάνει το ντεμπούτο του στη δισκογραφία, έχοντας μάλιστα στο πλευρό του τη Θέλξη, την πιο σέξι παρουσία στην αθηναϊκή νύχτα, με το «Καραμέλα» όπου τραγουδάει να γεμίζει ασφυκτικά.

Μη βιαστείτε όμως να σκεφτείτε ότι δύο τόσο ερωτικά πρόσωπα της showbiz ίσως δεν κάνουν μόνο επαγγελματικά όνειρα μαζί. Ο Κώστας και η Θέλξη είναι φιλαράκια εδώ και καιρό και ένα ντουέτο τους θα προκαλέσει αίσθηση στο CD single που ετοιμάζει με άκρα μυστικότητα ο Μr «Της αγάπης μαχαιριά». Μάλιστα, σύντομα θα ακολουθήσει και ένα «καυτό» videoclip.

Η κούκλα Θέλξη, λοιπόν, μας είπε ότι ως φιλαράκια τα λένε όλα και πράγματι ο Κώστας είναι αποφασισμένος να πει κι ένα τραγούδι θέλοντας απλά και μόνο να κάνει κάτι που του αρέσει.

«Ο Κώστας είναι καλός μου φίλος εδώ και πολλά χρόνια», τόνισε η Θέλξη στο ΛΟΙΠΟΝ. «Έχουμε συζητήσει για το θέμα του CD single, αλλά ακόμα δεν έχουμε καταλήξει. Ο Κώστας ούτως ή άλλως θα βγάλει ένα CD sigle, αλλά αν τελικά θα τραγουδήσει μόνος του ή μαζί μου, δεν το έχουμε αποφασίσει. Πάντως, μου αρέσει πολύ αυτή η ιδέα».

Στους καλλιτεχνικούς κύκλους ψιθυρίζεται ότι ο τηλεοπτικός «Σήφης», που καίει καρδιές, είναι γοητευμένος μαζί σου και μετά την Ελληνοβραζιλιάνα τραγουδίστρια Ζενίλντα έχεις σειρά εσύ στην καρδιά του. Μάλιστα, λένε ότι έρχεται συχνά στο «Καραμέλα» για να σε απολαύσει

«Τίποτα απ όλα αυτά δεν ισχύει. Με τον Κώστα είμαστε καλοί φίλοι. Μάλιστα, το παράπονό μου είναι ότι δεν έχει έρθει στο Καραμέλα. Δεν μπορώ να κάνω κάτι όταν κάποιοι διαδίδουν απίθανα πράγματα. Αυτά συμβαίνουν στο χώρο της showbiz. Διάβαζω διάφορα, όπως ότι χώρισα και κλαίω με μαύρο δάκρυ και τσακώνομαι για έναν άντρα, που εγώ δεν θα το έκανα ποτέ αυτό».

Εννοείς τα δημοσιεύματα που σε ήθελαν να έχεις χωρίσει με το γοητευτικό εφοπλιστή Νίκο Αγούδημο;

«Ναι. Ερωτική σχέση με τον Νίκο Αγούδημο δεν υπήρξε ποτέ. Κι έγραφαν ότι είχαμε δύο χρόνια δεσμό! Αν είναι δυνατόν! Δηλαδή όποιος είναι πελάτης κι έρχεται στο μαγαζί συχνά γιατί είναι θαυμαστής μου σημαίνει ότι έχω και ερωτική σχέση μαζί του; Τι είναι αυτά που φαντάζονται!».

Είναι δυνατόν όμως μια κουκλάρα σαν εσένα που είναι Θέλξη όνομα και πράγμα να είναι μόνη της;

«Γιατί όχι; Αυτά δεν έρχονται όποτε τα θες ούτε έχουν σχέση μόνο με την ομορφιά. Είμαι μόνη μου και θέλω να ερωτευτώ».

Έτσι, λοιπόν, η Θέλξη τραγουδάει κάθε βράδυ το σουξέ της «Τα μάτια που λατρεύω», δημιουργώντας ταραχές στους θαμώνες, χωρίς όμως εκείνη να έχει βρει τα μάτια που θα λατρέψει. Όσο για το φιλαράκι της, τον Κώστα Σόμμερ, ετοιμάζεται να τραγουδήσει τον έρωτα στο πλευρό της, αλλά κάπως διαφορετικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, το CD single θα έχει επιρροές hip hop και rnb, που είναι η αγαπημένη του μουσική, και γι αυτό τον τελευταίο καιρό όπως συζητιέται έντονα στους καλλιτεχνικούς κύκλους έχει συχνές συζητήσεις με το δημοφιλή rapper Νίκο Βουρλιώτη (ΝiVo) του συγκροτήματος Goin Through.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ