Αν μ αγαπάς, πλήρωσε!

13.02.2007
Κι αν για πολλούς η ημέρα του αγίου Βαλεντίνου σημαίνει απλά ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, φαίνεται ότι η πολυπληθής κάστα των σελέμπριτι έχει διαφορετική άποψη, μιας και οι πολυτέλειές τους αποδεικνύουν περίτρανα ότι ο έρως τελικά χρήμα κοιτά!

Παφ Ντάντι: Ελικοδρόμιο για την αγαπημένη του
Για την ερωτική ζωή του πρώην της Τζένιφερ Λόπεζ έχουν γραφτεί πολλά. Μοντέλα, ανερχόμενες τραγουδίστριες και ενζενί ηθοποιοί έχουν περάσει από το πλευρό του. για να εντυπωσιάσει την τελευταία του αγαπημένη ξόδεψε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 800.000 ευρώ, προκειμένου να νοικιάσει κότερο με ελικοδρόμιο και γυμναστήριο για τις διακοπές τους στη Μεσόγειο.

ΝτέΪβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ: Πριβέ εστιατόριο για την αγάπη τους
Η περσινή ημέρα του αγίου Βαλεντίνου ήταν διπλή γιορτή για το ακριβοθώρητο ζευγάρι. Έτσι, ξόδεψαν 22.500 δολάρια για να κλείσουν αποκλειστικά γι αυτούς το ακριβότερο πριβέ εστιατόριο του Λος Άντζελες για να γιορτάσουν τον έρωτά τους, αλλά και τα έβδομα γενέθλια του γιου τους Μπρούκλιν.

Τζένιφερ Λόπεζ:Ρ οζ διαμάντι για την ευτυχία της
Χιλιάδες δημοσιεύματα συνόδευσαν το μυστικό αρραβώνα την ημέρα των ερωτευμένων το 2002 της 38χρονης ντίβας της λάτιν με το χολιγουντιανό γόη Μπεν Άφλεκ. Ένας αρραβώνας που έμεινε στην Ιστορία για τη ροζ διαμαντένια κοτρόνα σε δαχτυλίδι που πρόσφερε ο Μπεν στη Λόπεζ όταν γονάτισε και της ορκίστηκε αιώνια αγάπη. Φωτογραφικά στιγμιότυπα από το δαχτυλίδι έκαναν το γύρο του κόσμου, μιας και κόστισε 1,2 εκατομμύρια ευρώ! Δύο χρόνια αργότερα ανακοίνωσαν το χωρισμό τους, ενώ μέχρι και ένα χρόνο μετά τα media απασχολούσε το αν τελικά η Τζένιφερ θα επέστρεφε το πανάκριβο δαχτυλίδι. Τελικά, η ποπ σταρ το επέστρεψε καθυστερημένα, αλλά με μισή καρδιά δύο χρόνια μετά.

Μπόνο: Μια πτήση για το καπέλο του
Πριν από εννιά χρόνια έκανε δώρο στον εαυτό του ένα καπέλο με κρύσταλλα Swarovski. Και από τότε δεν θέλει να το χάνει από τα μάτια του. Έτσι, σε φιλανθρωπικό κονσέρτο που οργάνωσε με τον Λουτσιάνο Παβαρότι το Μάιο του 2003 στην Ιταλία φτάνοντας διαπίστωσε ότι ξέχασε το καπέλο του. Αυτό ήταν αρκετό για να του προκαλέσει πανικό. Η αντίδρασή του; Να κανονίσει να μεταφερθεί με ειδική πτήση από το Λονδίνο στην Ιταλία με την British Airways, απαιτώντας να ταξιδέψει πρώτη θέση για να μην πάθει τίποτα και να μην πέσει στα χέρια κανενός.

Γουίλ Σμιθ: Ψυχολόγος για τα σκυλιά του
Επανειλημμένως έχει δηλώσει ότι δεν πιστεύει στις γιορτές των ερωτευμένων. Μπορεί να τα πηγαίνει περίφημα με την εδώ και δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια σύζυγό του, ωστόσο δεν μπορεί να κρύψει τον έρωτά του για τα κατοικίδιά του. Μάλιστα, δεν δίστασε να καθιερώσει μία φορά το μήνα να τα επισκέπτεται ψυχολόγος προκειμένου να του εκμυστηρεύονται όλους τους προβληματισμούς τους! Μηνιαίες αποδοχές του ειδικού ψυχολόγου; 2.500 ευρώ!

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Χρυσά ψαλίδια για την κουπ της
Μπορεί να περνάει και μόνη της καλά μετά το χωρισμό της με τον Κέβιν Φέντερλαϊν, αφού φαίνεται ότι δεν το βάζει κάτω όσον αφορά την εξωτερική της εμφάνιση. Δηλώνει ερωτευμένη με τον εαυτό της και πραγματοποιεί κάθε περιττή πολυτέλεια για να ικανοποιήσει τα πιο ακριβά «θέλω» της. Τελευταία της επιθυμία, να αγοράσει ψαλίδια κουρέματος, τα οποία έκανε ειδική παραγγελία από την Ιαπωνία και τα οποία την έκαναν φτωχότερη κατά 3.000 ευρώ

Mαράϊα Κάρεϊ: Μπάνιο για το σκυλάκι της
Την περίοδο που ήταν σφόδρα ερωτευμένη με το μεγαλοϊδιοκτήτη πολυεθνικής δισκογραφικής εταιρείας Τόμι Μότολα έκανε τις απαιτούμενες θυσίες και απαιτούσε πολυτέλειες που αποτελούν άπιαστο όνειρο για τους κοινούς θνητούς. Την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου, λοιπόν, απαίτησε από τους υπευθύνους του πολυτελέστερου ξενοδοχείου της Χαβάη να έχει η προεδρική σουίτα που θα διέμενε με τον αγαπημένο της χρυσούς κρουνούς στο μπάνιο, όπως και να αντικατασταθεί το κάθισμα της λεκάνης με καινούργιο. Και δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτές τις ακριβές ιδιοτροπίες, καθώς φρόντισε και τα σεντόνια με τα οποία στρώθηκε το υπέρδιπλο κρεβάτι να φτάσουν αεροπορικώς πριν από την άφιξη του ζευγαριού και τα DVD players να παίζουν μόνο βιντεοκλίπ της ίδιας. Επίσης, φροντίζει να υπάρχει στη διάθεσή της μια ολόκληρη κούτα από μπουκάλια του ακριβού γαλλικού μεταλλικού νερού Evian, με το οποίο δεν ικανοποιεί τη δίψα της, αλλά την επιθυμία της το προσωπικό να κάνει μπάνιο στο σκυλάκι της με το πανάκριβο νερό των γαλλικών Άλπεων!

ΤζέΪ Ζι - Μπιγιονσέ: Ανεκτίμητο ρουμπίνι και ειδικός σεφ
Θεωρούνται από τα πιο εμπορικά ονόματα τηςr n b. Έχουν γραφτεί πολλά για τον «αταίριαστο» έρωτά τους. Εκείνη σέξι γαζέλα που κόβει την ανάσα όπου κι αν βρίσκεται, ό,τι κι αν φοράει. Εκείνος επιτυχημένος μουσικός, μπορεί να υπολείπεται σε εμφάνιση, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και για τις σπατάλες που κάνει για την επίσημη αγαπημένη του. Έτσι, εύκολα ξόδεψε 3 εκατομμύρια δολάρια για ένα δαχτυλίδι με ρουμπίνι και το ασορτί ρολόι που της έκανε δώρο πέρυσι την ημέρα των ερωτευμένων. Και φαίνεται πως έχει την αγαπημένη του στα πούπουλα και την προσέχει πώς και πώς, αφού φρόντισε να προσλάβει ένα σεφ εξειδικευμένο στο να παρασκευάζει και να ψήνει με συγκεκριμένο τρόπο φτερούγες και στήθος κοτόπουλου, κύριο συστατικό της ειδικής υγιεινής διατροφής του ζευγαριού.