Social friends

08.02.2007
Εκείνη είναι η κόρη του Σοφοκλή Ξυνή και βασικό στέλεχος των οικογενειακών επιχειρήσεων, των ομώνυμων 12 ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων, η όμορφη Κέλλυ, η οποία είναι και από τα νεαρότερα μέλη του Δ.Σ. του ΕΒΕΑ εδώ και 10 χρόνια.

Εκείνη είναι η κόρη του Σοφοκλή Ξυνή και βασικό στέλεχος των οικογενειακών επιχειρήσεων, των ομώνυμων 12 ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων, η όμορφη Κέλλυ, η οποία είναι και από τα νεαρότερα μέλη του Δ.Σ. του ΕΒΕΑ εδώ και 10 χρόνια. Είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Θρασύβουλο Κανάρη, ιδιοκτήτη της εταιρείας πληροφορικής Innovation Technologies.

Εκείνος είναι ο διάσημος πλαστικός χειρουργός Ζήσης Μπουκουβάλας, παντρεμένος με τη διευθύντρια του ομίλου αισθητικής Πρίνου Άλκηστη Πρίνου. Είναι δύο από τα ωραιότερα και χαμηλών τόνων ζευγάρια του εγχώριου jet set. Η γνωριμία τους ξεκίνησε επαγγελματικά, στον τομέα της εκπαίδευσης, της αισθητικής και της ομορφιάς, και εξελίχθηκε σε μια εξαιρετική φιλία.

Παρά το γεγονός ότι γνωρίζονται ενάμιση χρόνο, κάνουν στενή παρέα και αποτελούν παράδειγμα δεμένης και καλής συντροφιάς. Το καταπληκτικό δε δεν είναι ότι σχεδόν κάθε weekend, όπως και τις καλοκαιρινές διακοπές τους στο Ιόνιο με το σκάφος της Κέλλυς Ξυνή τις περνούν μαζί, αλλά ότι τους δύο συζύγους τους συνδέει κάτι κοινό που συμβαίνει σπανιότατα. Είναι και οι δύο απόγονοι ηρώων, ο μεν πρώτος του πυρπολητή Κανάρη, ενώ ο δεύτερος του οπλαρχηγού Μπουκουβάλα.

Η καλή διάθεση, το κέφι για τη ζωή και το κοινό γούστο χαρίζουν στα δύο ζευγάρια άπειρες στιγμές καλής διασκέδασης. Πρόσφατα μάλιστα διασκέδασαν και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου Ξυνή στο μπαρ «Venti» στου Ψυρρή, με την παρέα των πολιτικών Στέφανου Τζουμάκα, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, Κατερίνας Παπακώστα, Γρηγόρη Νιώτη, του bijoutier Αρσένη Βιλδιρίδη και του επί των χρηματιστηριακών Στάθη Σαχίνη.