Όλοι οι άντρες στα πόδια της Μπιγιονσέ

15.02.2007
Η ψηφοφορία κράτησε τρεις ολόκληρους μήνες και σε αυτή συμμετείχαν αποκλειστικά άντρες από όλο τον κόσμο, που έφτασαν το διόλου ευκαταφρόνητο αριθμό των 8,5 εκατομμυρίων.Και ω ναι, κορίτσια, οι καμπύλες νίκησαν τις σιλουέτες κρεμάστρες.

Η διαδικτυακή κάλπη που στήθηκε από αντρικό site ανέδειξε λοιπόν ως «θεά» που στοιχειώνει τις αντρικές φαντασιώσεις την 25χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιό Μπιγιονσέ Νόουλς. Πώς κατάφερε όμως η γαζέλα της r n b μουσικής σκηνής να αναρριχηθεί μέχρι την κορυφή των προτιμήσεων; Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι στην ίδια ψηφοφορία η Μπιγιονσέ μόλις και μετά βίας είχε καταλάβει την 50ή θέση. Η ομορφιά και το σεξαπίλ της κόβουν την ανάσα και των πιο δύσπιστων. Το «πακέτο» συμπληρώνεται από τους σέξι γλουτούς της, τα τεράστια λαμπερά της μάτια και τα σαρκώδη χείλη της.

«Η Μπιγιόνσε όχι μόνο δείχνει καταπληκτική πάνω στο κόκκινο χαλί, αλλά και ότι πραγματικά αξίζει που βρίσκεται εκεί». Και πώς δεν θα μπορούσε το 2007 να είναι η χρονιά της, αφού διανύει την πιο ευτυχισμένη προσωπικά και επαγγελματικά περίοδο της ζωής της. Πριν από ένα μήνα απέσπασε δύο υποψηφιότητες για τις κινηματογραφικές Χρυσές Σφαίρες, ενώ φίλοι και γνωστοί της λένε ότι μέσα στη χρονιά θα τη δούμε και νυφούλα στο πλευρό του εδώ και τέσσερα χρόνια αγαπημένου της Τζέι Ζι.

Την ίδια στιγμή έγκριτο αμερικάνικο περιοδικό την τοποθετεί στην 7η θέση των πιο επιτυχημένων γυναικών της βιομηχανίας του θεάματος για τη χρονιά που πέρασε. Πώς αντιλαμβάνεται την πίεση των παγκόσμιων μέσων πάνω της; «Από τα 15 μου αναγκάστηκα να σκέφτομαι και να αναλαμβάνω τις ευθύνες ενός μεγαλύτερου ανθρώπου. Η συνεχής δουλειά, η αυστηρή πειθαρχία και οι ιδανικότεροι σύμβουλοι με έχουν φτάσει μέχρις εδώ. Από όλη αυτή την πορεία ίσως να μεγάλωσα πριν την ώρα μου, αλλά τώρα γεύομαι τους καρπούς αυτής της προσπάθειας», δήλωσε πρόσφατα.

Η έτερη «Σειρήνα» της κινηματογραφικής οθόνης Σκάρλετ Γιόχανσον τερμάτισε δεύτερη από την περσινή 28η θέση, ενώ η περσινή νικήτρια Τζέσικα Άλμπα στην 3η θέση. Το super model από τη Βραζιλία Αντριάνα Λίμα και η ηθοποιός Τζέσικα Μπιλ συμπλήρωσαν τη «χρυσή» πεντάδα. Έκπληξη αποτελεί η «κατρακύλα» της Αντζελίνα Τζολί, που βλέπει την πλάτη της δικής μας Μαρίας Μενούνος και της Κολομβιανής καλλονής Σακίρα.

Όχι στα ανορεκτικά πρότυπα
Η «ετυμηγορία» και τα αποτελέσματα της ομολογουμένως εντυπωσιακής σε συμμετοχή ψηφοφορίας έδειξε ότι οι άντρες έχουν επιστρέψει θριαμβευτικά πλέον στο κλασικό γυναικείο σωματότυπο με τις πάντα εντυπωσιακές καμπύλες, που διαθέτει τόσο η Μπιγιονσέ όσο και η Σκάρλετ Γιόχανσον.

Top 10!
1. Μπιγιονσέ Νόουλς
2. Σκάρλετ Γιόχανσον
3. Τζέσικα Άλμπα
4. Αντριάνα Λίμα
5. Τζέσικα Μπιλ
6. Αλεσάντρα Αμβρόσιο
7. Σακίρα
8. Μαρία Μενούνος
9. Αντζελίνα Τζολί
10. Ελίσα Κάθμπερτ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ