Όλα παίζουν στην ΤV

13.12.2007
Ο Γιάννης Παπαζήσης και η Βανέσα Αδαμοπούλου είναι πολύ ερωτευμένοι και αυτό φαίνεται. Τόσο, που, όπως λέγεται, θα συναντηθούν και στα τηλεοπτικά πλατό.

Γιάννης και Βανέσα μαζί σε σίριαλ
Ο Γιάννης Παπαζήσης και η Βανέσα Αδαμοπούλου είναι πολύ ερωτευμένοι και αυτό φαίνεται. Τόσο, που, όπως λέγεται, θα συναντηθούν και στα τηλεοπτικά πλατό. Σύμφωνα με όσα συζητιούνται στα πηγαδάκια της showbiz, η όμορφη τραγουδίστρια θα κάνει ένα γκεστ στην καθημερινή σειρά του Mega «Μια στιγμή δύο ζωές», στην οποία ρωταγωνιστεί ο αγαπημένος της και θα αρχίσει να προβάλλεται μετά τις γιορτές. Βλέπετε, η Βανέσα έχει μάθει στα γυρίσματα, καθώς η κινηματογραφική της συμμετοχή στην ταινία «Λούφα και Παραλλαγή-Σειρήνες στο Αιγαίο», όπου ερμήνευσε το τραγούδι των τίτλων «Πόλεμο να κάνεις στη μοναξιά», το οποίο έγινε μεγάλη επιτυχία, της άνοιξε το δρόμο και για την τηλεόραση. Προς το παρόν, πάντως, χαίρεται τον έρωτά της με τον Γιάννη, ο οποίος της έκανε έκπληξη ένα ταξίδι στο ρομαντικό Παρίσι.

Θα τον τρελάνουν οι γυναίκες του
Όχι, δεν θα του πουν «Αν υπήρχες, θα σε χώριζα» οι γυναίκες του του Πέτρου Φιλιππίδη. Θα του κάνουν απίστευτα καψόνια, θέλοντας να τον οδηγήσουν στην καταστροφή, ενώ θα τον αναγκάσουν να κάνει πάλι αγώνα δρόμου, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, και οι τρεις (σ.σ.: ας μην ξεχνάμε ότι έχει και ερωμένη) θα του πουν ψέματα ότι περιμένουν παιδί. Θα τα δει όλα ο τηλεοπτικός Νώντας.

Τους έφερε γούρι ο Γιώργος
Θεωρούν γουρλή τον Γιώργο Τσαλίκη γιατί με αυτόν ως γκεστ σταρ ξεκίνησαν οι «Λατρεμένοι μου γείτονες», το σίριαλ που όχι μόνο κάνει υψηλές θεαματικότητες, αλλά, όπως ακούγεται στους τηλεοπτικούς κύκλους, οι υπεύθυνοι του Mega συζητάνε από τώρα να κλείσουν τους ίδιους ηθοποιούς και για την ερχόμενη σεζόν, γιατί η σειρά θα συνεχιστεί. Πάντως, τα Χριστούγεννα οι δύο οικογένειες θα γιορτάσουν μαζί (σ.σ.: καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει) σε λέσχη πλουσίων, όπου θα τραγουδήσει ο Γιώργος Τσαλίκης αλλά και η μικρή κόρη της νεόπλουτης οικογένειας.

Έχει αστέρι η Κλειώ
Από το «Μαζί σου» είχε φανεί ότι η Κλειώ-Δανάη Οθωναίου θα τάραζε τα τηλεοπτικά νερά. Πανέμορφη και ταλαντούχα, εντυπωσιάζει φέτος στο «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο» του ΑΝΤ1 ως ασυμβίβαστη καθηγήτρια και έχει αποκτήσει το δικό της fan club. Αυτά είδαν στο Mega και την έχουν «μαρκάρει» στενά, ώστε να τους πει το «ναι» για έναν γκεστ ρόλο, μιας εκρηκτικής κοπέλας που θα αναστατώσει με τα κάλλη της τους άρρενες στους «Λατρεμένους γείτονες». «Όχι», πάντως, δεν έχει πει ακόμα, όπως μαθαίνω, οπότε το σκέφτεται

Εορταστικό το «Κόκκινο δωμάτιο»
Σιγά μη και δεν έβαζε τα καλά του το «Κόκκινο δωμάτιο» για να υποδεχτεί λαμπερούς γκεστ σταρ τις γιορτές. Ο Αλέξανδρος Ρήγας με τον Δημήτρη Αποστόλου ετοιμάζουν με άκρα μυστικότητα για να μη χαθεί το στοιχείο της έκπληξης ένα επεισόδιο όπου πολλοί παλιοί συντελεστές της σειράς αλλά και νέοι «επισκέπτες» θα συναντηθούν στο γνωστό ξενοδοχείο, ενώ σκέφτονται με ποιον τραγουδιστή ή ποια τραγουδίστρια θα κάνουν ρεβεγιόν.

Η αδυναμία του Χρήστου
Ένα πράγμα μην του στερήσεις του Χρήστου Φερεντίνου την ώρα του γυρίσματος, γιατί δεν μπορεί να λειτουργήσει: το γαλλικό καφέ του. Με τις κούπες τον πίνει ευτυχώς χωρίς ζάχαρη και είναι το δικό του αγχολυτικό όση ώρα διαρκεί η εκπομπή. Όσο και αν οι συνεργάτες του προσπαθούν να τον πείσουν να ελαττώσει τους πολλούς καφέδες, εκείνος είναι ανένδοτος.

Η κακιά γοργόνα και ο καλός Τρίτωνας
Τι νομίζατε ότι η Ορκαλία δεν θα βρει τρόπο να φέρει τις δύο διάσημες πλέον ανά το πανελλήνιο γοργόνες, την Ιόλη (Λίνα Σακκά) και την Καλλιρρόη (Αγγελική Λάμπρη) σε δύσκολη θέση; Το ρόλο της κακιάς γοργόνας αναλαμβάνει η Λατίπα, την οποία θα υποδυθεί η Μαρία Σολωμού. Αυτή θα γίνει φόβος και τρόμος για τα δύο κορίτσια, που ευτυχώς θα έχουν πλέον σύμμαχο τη μεγαλο-γοργόνα Μάγια Χούβερ (Έλενα Ναθαναήλ). Άκουσα, όμως, πως σε λίγο καιρό άλλη μια μεγάλη έκπληξη έρχεται να ταράξει τα νερά. Ο καλός Τρίτωνας, το αρσενικό αντίστοιχο της γοργόνας, που δεν θα είναι άλλος από τον Γιώργο Καπουτζίδη. Αν και η εξαιρετική ομάδα των σεναριογράφων, για τους οποίους μιλάει πλέον όλη η Ελλάδα, δεν έχει αποφασίσει αν θα υποδυθεί καλό ή κακό ήρωα, συγκλίνουν στο να υποδυθεί τον καλό «γοργόνο» (σ.σ.: καταλαβαίνετε πού θα φτάσει η τηλεθέαση!), που ως από μηχανής θεός θα γλιτώσει τις κοπέλες από έναν πολύ μεγάλο κίνδυνο και θα ανατρέψει όλη την ιστορία. Αναμένουμε με αγωνία

Οι φαν του Διαδικτύου στα «Ίχνη»
Τρελή επισκεψιμότητα από τους φαν του Internet έχει η ιστοσελίδα www.poueinai.com της αστυνομικής τηλεοπτικής σειράς του Μega «Ίχνη». Σε αυτήν υπάρχει ένα παιχνίδι, όπου οι κακοί έχουν απαγάγει τους πρωταγωνιστές, το οποίο έχει ξετρελάνει το νεαρόκοσμο, που ψάχνει να τους βρει. Όποιος τα καταφέρει έχει extra bonus από τη σειρά, δηλαδή σκηνές από το καινούργιο επεισόδιο, το μουσικό σήμα από το γκρουπ DNA, συνεντεύξεις από τους ηθοποιούς κ.ά. Έτσι, τα «Ίχνη» είναι η πρώτη ελληνική σειρά που απέκτησε διαδραστικό χαρακτήρα στα πρότυπα μεγάλων ξένων σειρών.

Δεν ξεχνιέται ο Αποστόλης
Μου το είχε πει εμένα ο Αποστόλης Τότσικας ότι δεν τον φοβίζει μην τον ξεχάσουν γιατί θα λείψει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα λόγω στρατού. Και δεν είχε άδικο. Από τώρα, όπως έμαθα, τον έχει καπαρώσει ο Alpha για την ερχόμενη χειμερινή περίοδο, ενώ θα εμφανιστεί και σε ένα γκεστ-έκπληξη στα «Υπέροχα πλάσματα». Και θα είναι και εντελώς διαφορετικός, καθώς πλέον έχει army look, που του πάει πολύ.