Μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου το παιδί μου

20.12.2007
Και ενώ μαίνεται ο «πόλεμος» Λάκη Λαζόπουλου - Έφης Σαρρή και Ανδρέα Ευαγγελόπουλου - Ανδρέα Μικρούτσικου με απειλές και εξώδικα, νέα σύρραξη ξέσπασε στα τηλεοπτικά παράθυρα της Κυριακής.

Aπό τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΥΡΙΔΗ


Και ενώ μαίνεται ο «πόλεμος» Λάκη Λαζόπουλου - Έφης Σαρρή και Ανδρέα Ευαγγελόπουλου - Ανδρέα Μικρούτσικου με απειλές και εξώδικα, νέα σύρραξη ξέσπασε στα τηλεοπτικά παράθυρα της Κυριακής. Πρωταγωνίστριες η Ντέσσυ Κουβελογιάννη και η Ελένη Λουκά, η οποία κατηγόρησε τη γνωστή παρουσιάστρια ότι είναι «σατανική γυναίκα», εκτοξεύοντας ύβρεις ακόμηκαι για το κοριτσάκι της.

Αυτό και μόνο το φραστικό επεισόδιο που συνέβη ανάμεσα στις δύο γυναίκες ήταν αρκετό για να... κόψει στον «αέρα» τη Λουκά. Τι λέει σήμερα αποκλειστικά στο ΛΟΙΠΟΝ η Ντέσσυ για το θέμα που προέκυψε;

Έδειξες να εκνευρίζεσαι με την Ελένη Λουκά. Τι ακριβώς συνέβη;

«Το μόνο που ήθελα ήταν μια τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή μας από την Ελένη Λουκά, για να ακούσουμε και τη δική της πλευρά στο θέμα που είχε ανακύψει με τη Βέρα Λάμπρου, η οποία απειλούσε να της φιμώσει το στόμα με ένα στρινγκάκι. Και με το που βγήκε σε τηλεφωνική γραμμή άρχισε να λέει απίστευτα πράγματα».

Ήταν δική σου απόφαση να την κόψεις στον «αέρα»;

«Καθαρά δική μου. Έκρινα ότι όλα αυτά που έλεγε για το παιδί μου ήταν απαράδεκτα και δεν επιτρέπω σε κανέναν να βρίζει το παιδί μου. Αυτά που είπε για μένα, ότι είμαι διαβολική και σατανική γυναίκα, δεν με πείραξαν τόσο. Τα θεωρώ αστεία. Δεν μπορεί, όμως, κανείς να προσβάλλει την οικογένειά μου και να εκτοξεύει κατάρες».

Σε πείραξε κάτι άλλο στα λεγόμενά της;

«Με πείραξε που έβγαλε τόση μαυρίλα μέσα από αυτά που έλεγε. Ο τηλεθεατής δεν μπορεί να ακούει και να βλέπει όλα αυτά. Έτσι, θεώρησα ότι το να συνεχίσει να είναι στον αέρα θα εξέθετε περισσότερο τον εαυτό της και γι αυτό της έκλεισα το τηλέφωνο».

Λέει ότι θα σου κάνει μήνυση και θα σε πάει στα δικαστήρια για το «στημένο», όπως ισχυρίζεται, περιστατικό με τη Βέρα Λάμπρου. Εσύ τι λες;

«Ας κάνει ό,τι θέλει. Της λέω, πάντως, καλύτερα να κάνει ένα ταψί γεμιστά και να καθίσουμε να το φάμε μαζί».

Θα την καλούσες πάλι σε κάποια από τις επόμενες εκπομπές σου;

«Δεν έχω κάποιο προσωπικό πρόβλημα μαζί της. Ίσα ίσα, μπορώ να σου πω ότι τη συμπαθώ. Και βέβαια θα την ξανακαλούσα Σήμερα της προτείνω να καπνίσουμε την πίπα της ειρήνης»!