Γιατί σταματάει τις εμφανίσεις της

14.12.2007
Επιτέλους, η Έλλη Κοκκίνου θα γίνει μαμά! Η γλυκιά τραγουδίστρια και πρόσφατα παντρεμένη είναι πραγματικά ενθουσιασμένη με τη χαρμόσυνη είδηση που της έφερε ο γιατρός της.

Επιτέλους, η Έλλη Κοκκίνου θα γίνει μαμά! Η γλυκιά τραγουδίστρια και πρόσφατα παντρεμένη είναι πραγματικά ενθουσιασμένη με τη χαρμόσυνη είδηση που της έφερε ο γιατρός της. Η Έλλη είναι έγκυος και σε λίγους μήνες η οικογένειά της θα μετράει ένα ακόμα μέλος. Είδηση που ισχύει και που γνωρίζουν λίγοι μόνο από το περιβάλλον τους. Φυσικά, το ίδιο ενθουσιασμένος είναι και ο σύζυγός της και επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων Παναγιώτης Βασιλειάδης.

Πρόκειται για ένα γεγονός που θα αλλάξει αρκετά τη ζωή του ζευγαριού προς το καλύτερο, όπως συμβαίνει σε κάθε υγιή σχέση. Οι πληροφορίες μας, όμως, δεν σταματούν εδώ. Σύμφωνα με το στενό περιβάλλον της αγαπημένης τραγουδίστριας, απ όπου προέρχονται και οι πληροφορίες μας, η Έλλη ενδέχεται να σταματήσει τις εμφανίσεις της στο «Βοτανικό» πιο νωρίς από την προγραμματισμένη ημερομηνία.

Αυτό ίσως να συμβεί και μέσα στις γιορτές, αν όχι λίγο αργότερα, ούτως ώστε να μην «κρεμάσει» το σχήμα τέτοιες μέρες, που ο κόσμος βγαίνει να διασκεδάσει πολύ περισσότερο απ όλη την υπόλοιπη σεζόν.

Μια απόφαση στην οποία τη στηρίζει και ο σύζυγός της, που την υπεραγαπά και θέλει για εκείνη το καλύτερο. Προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί της για να έχουμε και κάποια δήλωση, όμως δεν σταθήκαμε τυχεροί. Φυσικά, είναι λογικό να αποφεύγει να απαντάει αυτή την περίοδο, αφού γνωρίζει πολύ καλά πως το μυστικό της δεν θα παραμείνει κρυφό για πολύ και κάποιος θα την αιφνιδιάσει ρωτώντας την περί της εγκυμοσύνης της.

Εμείς βέβαια δεν θα μείνουμε σ' αυτά, αλλά θα συλλέξουμε και άλλες πληροφορίες και θα επανέλθουμε στο θέμα, το οποίο σίγουρα ενδιαφέρει τους χιλιάδες φαν της ταλαντούχας Έλλης.

Β.Σ.