You' re so sexy

19.02.2008
«Ψηφίζω συνειδητά ως τους πιο σέξι της TV εκείνους που έχουν στην πλάτη τους χρόνια ολόκληρα επιτυχημένης τηλεοπτικής παρουσίας και τους οποίους οι τηλεθεατές, όπως κι εγώ, θαυμάζουν για τη γοητεία που εξακολουθούν να εκπέμπουν τόσα χρόνια.

Ευαγγελία Αραβανή (Σταρ Ελλάς 2005)
«Ψηφίζω συνειδητά ως τους πιο σέξι της TV εκείνους που έχουν στην πλάτη τους χρόνια ολόκληρα επιτυχημένης τηλεοπτικής παρουσίας και τους οποίους οι τηλεθεατές, όπως κι εγώ, θαυμάζουν για τη γοητεία που εξακολουθούν να εκπέμπουν τόσα χρόνια. Πιο σέξι γυναίκα ψηφίζω την Ελένη Μενεγάκη, είναι το απόλυτο θηλυκό πιστεύω! Για άντρα, τον Νίκο Χατζηνικολάου, που έχει κύρος και η γοητεία του στις γυναίκες μετράει».

Κώστας Γκρέκας (Μοντέλο)
«Πιο σέξι γυναίκες θεωρώ τη Χριστίνα Αλούπη και την Ελένη Μενεγάκη, η οποία μπορεί να έχει κάνει τρία παιδιά, αλλά όσο περνάει ο καιρός, γίνεται όλο και πιο εντυπωσιακή και αρέσει σε όλους τους άντρες κάθε ηλικίας. Για άντρα θεωρώ ως πιο σέξι τον Νίκο Παπαδάκη».

Μαρίνα Τσιντικίδου (Σταρ Ελλάς 1992, ηθοποιός)
«Πιστεύω ότι ο Ηλίας Ψινάκης είναι ο πιο σέξι άντρας της ελληνικής τηλεόρασης! Έχει ένα ανατρεπτικό χιούμορ που σπάει κόκαλα και αυτό και μόνο είναι πολύ σέξι για μια γυναίκα. Για γυναίκα θεωρώ αξεπέραστη την Ελένη Μενεγάκη, γιατί συνδυάζει τα πάντα: την τσαχπινιά, τη γλύκα, είναι ετοιμόλογη και πιστεύω ότι έχει όλο το πακέτο».

Γιάννης Σπαλιάρας (Ηθοποιός, «Έρωτας» ΑΝΤ1)
«Ειλικρινά ένας άντρας που βλέπει την Τατιάνα Στεφανίδου δεν μπορεί να αντισταθεί, πιστεύω, στη γοητεία των ματιών της. Είναι η πιο σέξι γυναίκα για μένα. Για άντρα θα πω ό,τι ακούω απ όλες τις φίλες μου, πως τώρα τελευταία έχουν φαντασίωση τον Παναγιώτη Τόκο».

Δούκισσα Νομικού (Σταρ Ελλάς 2007)
«Οι πιο σέξι της TV είναι σίγουρα η Ελένη Μενεγάκη και ο Νίκος Παπαδάκης. Έχουν όλο το πακέτο για να κλέψουν την παράσταση».

Γιάννης Αϊβάζης (Ηθοποιός, «Φάρος» ΑΝΤ1)
«Πιο σέξι γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης ψηφίζω τις Ελένη Μενεγάκη και Ελεονώρα Μελέτη. Η καθεμία έχει τον τρόπο της και κλέβει την καρδιά του κάθε άντρα! Πιο σέξι άντρας από τον Νίκο Παπαδάκη νομίζω ότι δεν υπάρχει στην τηλεόραση».

Μέμος Μπεγνής (Ηθοποιός, «Φάρος» ΑΝΤ1)
«Δύσκολα μου βάζεις! Πιστεύω ότι λίγο πολύ όλοι οι παρουσιαστές και οι παρουσιάστριες έχουν κάτι που κάνει τους τηλεθεατές να τους βλέπουν... Αν μου έβαζες παρ όλα αυτά να πω δύο ονόματα, θα έλεγα την Ελένη Μενεγάκη, που είναι η πρώτη σε λάμψη, και τον Νίκο Παπαδάκη, που έχει άλλωστε κατακτήσει παγκόσμιους τίτλους ομορφιάς και έπειτα από χρόνια κρατιέται σε μοναδική φυσική κατάσταση».

Βασιλική Τσεκούρα (Μις Ελλάς 2003, γυμνάστρια)
«Θα ψηφίσω ως πιο καυτό άντρα τον Νίκο Αλιάγα, που μπορεί να σταθεί εντυπωσιακός δίπλα στις πιο διάσημες και περιζήτητες γυναίκες του κόσμου. Έχει έναν καταπληκτικό τρόπο να σε κάνει να νιώθεις οικεία. Για γυναίκα ψηφίζω την Αλέκα Καμηλά, που είναι πάρα πολύ όμορφη και ατού της είναι η μόρφωση».

Νταϊάνα Ιγροπούλου (Μις Γιανγκ 2007)
«Λοιπόν, η Χριστίνα Αλούπη είναι η πιο σέξι γυναίκα-παρουσιάστρια! Πιστεύω ότι έχει όλα τα προσόντα, γνώσεις και εμφάνιση, για να ανέβει πάρα πολύ ψηλά στις αντρικές προτιμήσεις. Για άντρα θα πω τον Γιώργο Σατσίδη, που έχει φοβερό λόγο, αλλά και πολύ γυμνασμένο κορμί, συνδυασμός που μπορεί να τρελάνει κάθε γυναίκα».

Χρήστος Βασιλόπουλος (Ηθοποιός, «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο» ΑΝΤ1)
«Πειράζει να ψηφίσω δύο συναδέλφους μου, γιατί πιστεύω ότι έχουν όλο το πακέτο για να φαίνονται στα μάτια μας ως οι πιο σέξι της τηλεόρασης; Σίγουρα, λοιπόν, βασίλισσα του σεξαπίλ θα αναδείκνυα τη

Μαρία Κορινθίου, γιατί για μένα έχει εκείνες τις γυναικείες καμπύλες που σε έναν άντρα χτυπάνε καμπανάκι και τον τρελαίνουν! Για πιο σέξι άντρα θα πω το φίλο μου, τον Ιωσήφ Μαρινάκη, που πιστεύω ότι είναι το απόλυτο αρσενικό. Είναι αρρενωπός και οι γυναίκες κόβονται για χάρη του».

Στέλλα Γιαμπουρά (Μις Γιανγκ 2000, ηθοποιός)
«Θα ξεκινήσω, φυσικά, με τον πιο σέξι άντρα, που κατά τη γνώμη μου είναι ο Θέμος Αναστασιάδης. Ένας άντρας πρέπει να έχει απίστευτο χιούμορ και... πιασίματα, όπως ο Mr Όλα! Το χιούμορ μπορεί να ρίξει ακόμη και την πιο δύσκολη γυναίκα. Πιο σέξι Ελληνίδα στην τηλεόραση πιστεύω ότι δεν υπάρχει άλλη από την οικοδέσποινα του Καφέ με την Ελένη, την Ελένη Μενεγάκη. Είναι γατούλα όσο πρέπει και μπορεί να φέρει κάθε άντρα με τα νερά της».

Χριστίνα Στεφανίδη  (Β Μις Τουρισμός 2007)
«Ο πιο σέξι άντρας της ελληνικής τηλεόρασης είναι ο Χρήστος Φερεντίνος, επειδή έχει πολύ γέλιο και δεν τραβάει κανένα ζόρι να τσαλακώσει την εικόνα του. Αυτό για μια γυναίκα είναι πολύ σέξι. Όσο για την πιο σέξι γυναίκα, για μένα είναι η Σοφία Αλιμπέρτη. Έχει απίστευτο σώμα και κάθε φορά που τη βλέπω μένω με το στόμα ανοιχτό».

Μαρία-Λουίζα Βούρου  (Μοντέλο, «Showbiz news» - Αlter)
«Θα σας αποτελειώσω με την απάντησή μου, αλλά τι να κάνω που με γοητεύει πάρα πολύ ο Δημήτρης Καμπουράκης; Είναι τόσο μυστήριος και έχει απίστευτο χιούμορ, που εμένα με κάνει να νιώθω υπέροχα! Φροντίζω μάλιστα να βάζουμε και πολλά βιντεάκια, για να τον βλέπω όλο και πιο πολύ. Πιο σέξι γυναίκα είναι η Μπέτυ Μαγγίρα, γιατί έχει μια εμφάνιση που ζηλεύουν μακράν όλα τα μοντέλα και, πέρα από αυτό, ο τρόπος που κινείται στο χώρο είναι υποδειγματικός».

Γιάννης Αθητάκης (Μr Manhunt Greece 2006)
«Δεν είναι θέμα καταγωγής, όπως μπορεί ίσως να πιστέψετε, αλλά πιστεύω ότι η Ελένη Μενεγάκη και ο Νίκος Παπαδάκης δικαιωματικά είναι στις περισσότερες αντρικές και γυναικείες φαντασιώσεις αντίστοιχα». Δ.Μ.