Η Ναόμι Κάμπελ σαραντάρισε και το γλέντησε με την καρδιά της

25.05.2010
Έκλεινε τα 40 της χρόνια και ήταν αποφασισμένη να το χαρεί όπως μόνο εκείνη ξέρει. Η γνωστή για τον ευερέθιστο χαρακτήρα της καλλονή κάλεσε όλους τους διάσημους φίλους της στις Κάνες όπου πέρασαν μαζί ένα έξαλλο εορταστικό Σαββατοκύριακο στο υπερπολυτελές "Hotel du Cap".


Έκλεινε τα 40 της χρόνια και ήταν αποφασισμένη να το χαρεί όπως μόνο εκείνη ξέρει. Η γνωστή για τον ευερέθιστο χαρακτήρα της καλλονή κάλεσε όλους τους διάσημους φίλους της στις Κάνες όπου πέρασαν μαζί ένα έξαλλο εορταστικό Σαββατοκύριακο στο υπερπολυτελές "Hotel du Cap".

Ήταν μάλιστα τόσο μεγάλος ο ενθουσιασμός της Ναόμι Κάμπελ (Naomi Campbell) που δεν επέτρεψε να εμποδίσει τα σχέδιά της ούτε η πίεση που δέχεται για να καταθέσει στην δίκη εναντίον του πρώην προέδρου της Λιβερίας, Τσαρλς Τέιλορ (Charles Taylor), σχετικά με το ματωμένο διαμάντι που εκείνος υποτίθεται ότι της είχε δωρίσει στο παρελθόν.

Ακόμη και ο σύντροφός της, Ρώσος μεγιστάνας Βλαντιμίρ Ντορόνιν (Vladimir Doronin) τα έχασε από το πάθος με το οποίο η καλή του γιόρτασε την τέταρτη δεκαετία της, χαρακτηρίζοντάς της ως "άγρια γυναίκα".

Η μέρα ξεκίνησε ήσυχα με ψώνια στο Σαν Τροπέ και μεσημεριανό στο τρέντι "La Voile Rouge" μαζί με τον Ντορόνιν και το ζεύγος Τζένιφερ Λόπεζ (Jenifer Lopez) και Μαρκ Άντονι (Marc Anthony), οι οποίοι βρισκόταν από μέρες στην Νότια Γαλλία αφού η J-Lo εμφανίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στη σκηνή των World Music Awards στο Μόντε Κάρλο.

Μετά, η παρέα επιβιβάστηκε στο γιοτ του Ντορόνιν και έφτασαν στο ξενοδοχείο για να τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες του πάρτι, το χάιλαϊτ του οποίου ήταν η 45λεπτη εμφάνιση της Φέργκι (Fergie) και των Black Eyed Peas προς τιμή της εορτάζουσας.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο ιδιοκτήτης του Topshop Σερ Φίλιπ Γκριν (Sir Philip Green) και η κόρη του Κλόι (Chloe), η Εύα Χερζίκοβα (Eva Herzigova), η Σάρα Φέργκιουσον (Sarah Ferguson) με την κόρη της πριγκίπισσα Βεατρίκη (Princess Beatrice) και η Γκρέις Τζόουνς (Grace Jones). Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Mirror" τα κοκτέιλ που περίμεναν τον κόσμο ήταν το Campbelltini (βότκα, χυμός μούρων, λάιμ και triple sec) και το Naomito (ρούμι, σόδα, μαύρη ζάχαρη και φρέσκια μέντα).

Μετά ακολούθησε δείπνο και στη συνέχεια σειρά είχε... η πίστα! Με πρωτοχορευτές τη Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μάρκ Άντονι το γλέντι άναψε για καλά μέχρι τα μεσάνυχτα, όταν διακόπηκε για την ώρα του "Happy Birthday".

Ο περήφανος Βλάντισλαβ στάθηκε δίπλα στην τριώροφη τούρτα που είχε παραγγείλει ειδικά για την καλή του και μίλησε με συγκίνηση για την "άγρια γυναίκα" του αποκαλώντας της "τον μεγάλο έρωτά του", λίγο πριν εκείνη σβήσει τα κεράκια.

Τι κι αν ήπιε λιγάκι παραπάνω; Στο κάτω κάτω, ήταν η μέρα της! "Η Ναόμι το γλέντησε με την καρδιά της" μετέφερε αυτόπτης μάρτυρας, συμπληρώνοντας ότι δεν σταμάτησε να χορεύει όλη τη βραδιά κάνοντας όλους να αναρωτιούνται για το... κουράγιο της.

Όσο για την επόμενη μέρα, η 40χρονη, πια, Κάμπελ την πέρασε ανοίγοντας δώρα, τα οποία, σημειωτέόν, για να μεταφερθούν από το ξενοδοχείο στο 65 μέτρων γιοτ του Ντορόνιν χρειάστηκαν πολλές πολλές βόλτες! Δεν κλείνει μια Ναόμι κάθε μέρα τα 40 χρόνια της!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα