Τα σχέδια για το μπάτσελορ πάρτυ των πριγκίπων

21.03.2011
Στις τελευταίες ημέρες της εργένικης ζωής τους, τόσο η Κέιτ όσο και ο Γουίλιαμ κανονίζουν πως θα περάσουν τις τελευταίες τους βραδιές.

Ο γάμος του πρίγκηπα Γουίλιαμ (Prince William) με την Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) είναι μια ανάσα μακρυά.

Στις τελευταίες ημέρες της εργένικης ζωής τους, τόσο η Κέιτ όσο και ο Γουίλιαμ κανονίζουν πως θα περάσουν τις τελευταίες τους βραδιές και ειδικά για τον πρίγκηπα είναι σαφές πως το μπάτσελορ πάρτυ πρέπει να γίνει με άκρα μυστικότητα για να αποφύγει ο γαμπρός τα αδιάκριτα βλέμματα των παπαράτσι. Ποιά είναι όμως τα σχέδια για το μπάτσελορ πάρτυ των πριγκίπων λίγο πριν το γάμο στις 29 Απριλίου;

Το πάρτυ της νύφης:

To κατά την Αγγλική λεγόμενο "hen night", το μπάτσελορ πάρτυ της νύφης δηλαδή έχει αναλάβει η αδερφή της Κέιτ, Φιλίππα Μπίντλετον (Philippa Middleton). Η Πίπα όπως φωνάζουν χαϊδευτικά την έτερη Μίντλετον, έχει προσπαθήσει να οργανώσει μια βραδιά που δεν θα εξοργίσει την γιαγιά του γαμπρού (τυχαίνει να είναι η ίδια η Βασίλισσα της Αγγλίας) ενώ για να αποφύγει τους παπαράτσι κρατά ινκόγκνιτο το μέρος που θα λάβει χώρα το πάρτυ.

Ακόμα και οι προσκεκλημένοι δεν ξέρουν ακόμα που θα λάβει μέρος η μικρή γιορτή. Πάντως, αυτό που ξέρουμε είναι το θέμα της βραδιάς για Κέιτ είναι το "Dirty Dancing".

Το πάρτυ του γαμπρού:

Το μπάτσελορ πάρτυ του γαμπρού έχει αναλάβει ο αδερφός του και κουμπάρος στο γάμο που θα γίνει στα τέλη Απριλίου, ο πρίγκηπας Χάρι (Prince Harry). Αν η αδερφής της νύφης, ψάχνει τρόπους να κρατήσει μυστικά τα σχέδια της, ο Χάρι βρίσκεται ένα βήμα παραπέρα και οργανώνει το πάρτυ του γαμπρού μακριά από τη στεριά. Το πάρτυ του γαμπρού θα λάβει χώρα στην ανοιχτή θάλασσα κάτι που όσο να' ναι θα δυσκολέψει τους παπαράτσι. Ο κύκλος των καλεσμένων περιορίζεται σε 20 στενούς φίλους των πριγκίπων που θα σαλπάρουν με σκοπό να επισκεφτούν κάθε παμπ και κλαμπ που απαιτεί πρόσβαση με σκάφος.

Φυσικά, η βασίλισσα Ελισάβετ δεν καλοβλέπει τα σχέδια της κατανάλωσης αλκοόλ εν πλω από τους δύο πρίγκιπες. Φυσικά, όλοι ελπίζουν να έβαλε μυαλό ο Χάρι!

Τα βασιλικά μπάτσελορ πάρτυ του παρελθόντος:

Όσο περνούν τα χρόνια, τα βασιλικά πάρτυ πριν το γάμο έχουν αρχίσει να γίνονται πιο φαντεζί και χλιδάτα. Για παράδειγμα, η Lady Diana Spencer, η θλιμμένη πριγκίπισσα πέρασε το απόγευμα πριν το γάμο της σε ένα λονδρέζικο μπαρ ενώ η Σάρα Φέργκιουσον (Sarah Ferguson) έκανε πάρτυ σε ένα πριβέ κλαμπ του Λονδίνου. Ο πρίγκηπας Κάρολος (Prince Charles) έκανε μπάτσελορ πάρτυ στο κεντρικό Λονδίνο με 20 φίλους του, το 1981 και οι παπαράτσι βρίσκονταν ήδη στο χώρο του πάρτυ όταν έφτασε ο πρίγκηπας. Ο δε πρίγκηπας Άντριου (Prince Andrew) έκανε το πάρτυ του στο σπίτι του ξαδέρφου του Viscount Lascelles και οι παπαράτσι έφτασαν αργά, όταν το πάρτυ τελείωνε και οι καλεσμένοι έφευγαν.

Η δεξίωση μετά τη γαμήλια τελετή:

Τα σχέδια του ζευγαριού δεν συμπίπτουν ακριβώς. Η μέλλουσα πριγκίπισσα Κέιτ από τη μεριά της λατρεύει το συγκρότημα ABBA ενώ ο πρίγκηπας Γουίλιαμ προτιμά τη μουσική της δεκαετίας του 1980 (Culture Club, Spandau Ballet και Duran Duran). Και μπορεί τα Μέσα να ψοφάνε να κλέψουν φωτογραφίες από το πάρτυ μετά το γάμο, όμως αυτό δεν θα συμβεί. Οι καλεσμένοι και οι νεόνυμφοι σκοπεύουν να διασκεδάσουν ενώ το ντύσιμο θα είναι πιο καθημερινό.

Θέμα της γαμήλιας δεξίωσης θα είναι η δεκαετία του 1980 και η ντίσκο.

Το 1980 είναι η χρονιά που οι γονείς του πρίγκηπα Γουίλιαμ παντρεύτηκαν. Έτσι, το θέμα του γάμου του Γουίλιαμ με την Μίντλετον θα είναι εμπνευσμένο από τη δεκαετία αυτή. Άλλωστε, η Κέιτ είναι μεγάλη φαν των ABBA όπως ήταν και η πριγκίπισσα Νταϊάνα ενώ σκοπεύει να μπει στον χώρο με το κλασικό "Dancing Queen". Το ρόλο του dj, θα παίξει ο κολλητός του κουμπάρου πρίγκηπα Χάρι, ο Guy Pelly που ήδη έχει δημιουργήσει μια λίστα με τραγούδια που το ζευγάρι επιθυμεί να ακουστούν.

Πάντως, ο Γουίλιαμ θέλει να ακουστούν στην δεξίωση και τραγούδια του Dizzee Rascal πέρα από τα πατροπαράδοτα γαμήλια, αφού αυτή η παλαιάς κοπής χιπ χοπ μουσική που συναντιέται με το heavy metal πολύ του αρέσει.

Κατερίνα Π.