Καραφλιάζει η Lady Gaga!

21.03.2011
Άσπρα, κόκκινα, κίτρινα μπλε, τα μαλλάκια της Lady Gaga πόσο ντεκαπάζ να αντέξουν; Η ίδια η 24χρονη τραγουδίστρια εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη πως τα μαλλιά της έχουν αρχίσει να την εγκαταλείπουν.

Άσπρα, κόκκινα, κίτρινα μπλε, τα μαλλάκια της Lady Gaga πόσο ντεκαπάζ να αντέξουν; Η ίδια η 24χρονη τραγουδίστρια εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη πως τα μαλλιά της έχουν αρχίσει να την εγκαταλείπουν.

Η ίδια αποδίδει το γεγονός στο ότι βάφει πολύ πολύ συχνά τα μαλλιά της και οι τεχνικές αυτές διεργασίες, της κοστίζουν. Η Gaga που γεννήθηκε καστανή, έγινε γνωστή σαν πλατινέ ξανθιά και έπειτα ακολούθησαν πολλά χρώματα στο κεφάλι της, από το απόλυτο λευκό μέχρι το κίτρινο του καναρινιού.

Η κατά κόσμον Στέφανι Τζερμανότα , τόνισε μάλιστα πως πολύ της λείπουν τα καστανά της μαλλιά και πως αναγκάζεται πολύ συχνά να κουρεύει τα μαλλιά της σε μια προσπάθεια να μειώσει την ένταση της τριχόπτωσης.

Και να ήταν μόνο οι βαφές και το καμένο μαλλί;

Ειδικοί επιστήμονες προειδοποιούν, πως οι περούκες, τα εξτένσιον, τα καπέλα και τα ποστίς μπορούν να ευνοήσουν την ανάπτυξης αλωπεκίασης στο τριχωτό της κεφαλής, οπότε πριν σπεύσεις να μιμηθείς κάποιο εξτρίμ χτένισμα της Gaga,ξανασκέψου το! Ειδικά το μπροστά μέρος του κεφαλιού καθώς και η γραμμή στην οποία χωρίζουν τα μαλλιά, οι τρίχες αραιώνουν και πέφτουν ευκολότερα.

Ταυτόχρονα, ανάμεσα στα μυστικά ομορφιάς (λέμε τώρα) που έχει η Gaga, η 24χρονη τραγουδίστρια εξομολογείται πως πρότυπο για εκείνη αποτελεί η αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα αλλά και η μητέρα της Σίνθια (Cynthia Germanotta).

Πώς διατηρείται λοιπόν τόσο όμορφη η Gaga (νομίζει η ίδια);

Η ίδια λέει πως είναι τυχερή που έχει καλά γονίδια. Μάλιστα, παραδέχεται πως κοιμάται κάθε βράδυ με το μέικαπ της, κάτι που γνωρίζει πως κάνει κακό στην επιδερμίδα αλλά δεν φοβάται (γιατί είναι 24 μόλις, σε λίγα χρόνια θα δούμε)! Δεν ξεκαθάρισε βέβαια αν αφήνει επάνω και τα κέρατα που πρόσφατα απέκτησε.

Πάντως, όσον αφορά την προστασία από τον ήλιο, η Gaga είναι απόλυτη. Μιλώντας στο περιοδικό "People", τονίζει πως κυκλοφορεί πάντα φορώντας αντιηλιακή κρέμα για το πρόσωπο και δεν της αρέσει να κάνει σολάριουμ στο πρόσωπο γιατί έτσι δημιουργούνται ρυτίδες.

Κι όταν έχει χρόνο να πάει σε κάποιο σπα, η εκκεντρική τραγουδίστρια, προτιμά το μασάζ στα πόδια για να τα ξεκουράζει μετά από τόσες ώρες που περνά πάνω στα απίθανα παπούτσια που φορά. Βεβαια, ως συμβουλή στους φανς της, η Gaga προτείνει να είσαι ο εαυτός σου γιατί ακόμα κι αν υποδυθείς κάποιον άλλο, καταντά βαρετό σύντομα.

Και έτσι για να κλείσει ευχάριστα τη συνέντευξή της, η Gaga εξομολογείται πως την "παίρνει" ο ύπνος, βλέποντας θρίλερ ενώ πριν λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως κάνει τη δίαιτα της μεθυσμένης, δηλαδή, γυμνάζεται καθώς προσπαθεί να ξεπεράσει το χανγκόβερ από το ξενύχτι της προηγούμενης βραδιάς.

Κατερίνα Πατούλια