Η Πίπα έκλεψε το φόρεμα της Κέιτ

21.05.2012
Δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια της δούκισσας του Κέιμπριτζ "ανακυκλώνει" ρούχα της γκαρνταρόμπας και προφανώς δεν θα είναι ούτε η τελευταία.


Η Πίπα Μίντλετον (Pippa Middleton) πήγε στο γάμο φίλων της το Σαββατοκύριακο και το φόρεμα που φορούσε θύμιζε έντονα κάτι… Όμως τι;

Πολύ σύντομα το μυστήριο λύθηκε καθώς μερίδα των ΜΜΕ ανέτρεξε στο φωτογραφικό αρχείο και εντόπισε την ομοιότητα. Το φόρεμα που επέλεξε η 27χρονη Πίπα είναι ακριβώς το ίδιο που φορούσε η αδελφή της όταν ανακοινώθηκε ο αρραβώνας της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ (William).

Χρυσές δουλειές για τη λονδρέζικη φίρμα Issa που είδε το δημοφιλές μοντελάκι της να γίνεται ξανά από την αρχή νούμερο ένα στις παρα-βασιλικές κουβέντες.

Η Πίπα προφανώς δέχεται συμβουλές στυλιστικές –και όχι μόνο- από τη μεγάλη της αδελφή τις οποίες και ακολουθεί πιστά.

Πάντως ακόμη αναμένεται να φανεί αν και κατά πόσο η Κέιτ έχει βοηθήσει τη μικρή αδελφή της να αποφασίσει τι θα κάνει στη ζωή της, ειδικά μετά τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να μεταναστεύει ύστερα από το σκάνδαλο που τη βρήκε μέσα σε αυτοκίνητο το οποίου ο οδηγός κρατούσε περίστροφο στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα