Η γλώσσα του σώματος πρόδωσε τους πρίγκιπες

21.05.2012
Για το πριγκιπικό ζευγάρι της Βρετανίας έχουν γραφτεί πολλά, αλλά όλα ενισχύουν την ιδέα ότι πρόκειται για δύο ερωτευμένους νέους που δεν μπορούν –ούτε και θέλουν δηλαδή- να το κρύψουν.


Ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ έχουν μια πολύ "ιδιαίτερη σχέση", όπως υποστηρίζει η Πένι Τζούνιορ (Penny Junior) στο νέο της βιβλίο με τίτλο "Prince William: Born to be King" (Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Γεννημένος για να γίνει βασιλιάς).

Η βρετανίδα συγγραφέας παρακολούθησε από κοντά το πριγκιπικό ζεύγος κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους στον Καναδά το περασμένο καλοκαίρι και αυτό που συμπέρανε με λίγα λόγια είναι ότι η σχέση των δύο νέων είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με αυτή των γονιών του Γουίλιαμ, Καρόλου (Charles) και Νταϊάνα (Diana).

"Η γλώσσα του σώματός τους είναι τελείως διαφορετική. Ο Κάρολος και η Νταϊάνα δεν άγγιζαν ποτέ ο ένας το χέρι του άλλου. Ούτε καν κοιτάζονταν στα μάτια. Αντίθετα, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ αντάλλασαν συνέχεια γελάκια και ναζάκια ενώ όταν καθόταν δίπλα δίπλα δεν απέφευγαν και τις χειρονομίες", τονίζει η Τζούνιορ υπογραμμίζοντας ότι οι δύο νέοι είναι "χωρίς αμφιβολία ερωτευμένοι". Πράγμα που –επίσης σίγουρα- δεν μπορεί να πει κανείς για τον Κάρολο και την Νταϊάνα.

Όσο για την αδικοχαμένη πριγκίπισσα και τη νύφη της; Η συγγραφέας βρίσκει πολλές ομοιότητες ανάμεσα στις δύο γυναίκες. Και δεν είναι η μοναδική…

"Υπάρχουν πολλά 'déjà vu' βλέποντας την Κέιτ. Ο νους σου πάει απευθείας στην Νταϊάνα. Έχουν πολλές ομοιότητες μεταξύ τους με κυριότερη το ότι είναι γεννημένες για… επικοινωνία", ολοκληρώνει η συγγραφέας. Ε, δεν μπορεί… Κάτι περισσότερο θα έχει δει εκείνη…

Κατά τα άλλα, στις 29 Απριλίου ο Γουίλιαμ και η Κέιτ συμπλήρωσαν έναν χρόνο από τον γάμο τους. Να ζήσουν.

Ζωή Κίττα