Harry και Meghan: Ειδικοί ερμηνεύουν τη γλώσσα του σώματος στη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία τους

17.12.2018
Harry και Meghan: Ειδικοί ερμηνεύουν τη γλώσσα του σώματος στη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία τους
Η πόζα που επέλεξαν για την πρώτη χριστουγεννιάτικη κάρτα τους ως παντρεμένοι ίσως λέει περισσότερα από όσα νομίζει κανείς.

Ο δούκας και η δούκισσα του, που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο κάστρο του Ουίνδσορ τον περασμένο Μάιο, επέλεξαν μια εντυπωσιακή φωτογραφία από τη δεξίωση του γάμου τους στο Frogmore House. Παρότι η επιλογή να ποζάρουν για τις χριστουγεννιάτικες ευχές τους με την... πλάτη, φαίνεται ότι η γλώσσα του σώματος τους, δείχνει πόσο ευτυχισμένοι είναι οι δύο μαζί.

Προφανώς, για τη Meghan και τον Harry το 2018 ήταν μια αξέχαστη χρονιά. Η Meghan μετακόμισε στο Λονδίνο, παντρεύτηκε και πολύ σύντομα ανακοίνωσε με χαρά την εγκυμοσύνη της στον κόσμο.

Οι δυο τους που στη φωτογραφία φαίνονται τρισευτυχισμένοι έχουν τα χέρια τους τυλιγμένα ο ένας γύρω από τον άλλο και παρακολουθούν τα πυροτεχνημάτα του γάμου τους. Πράγματι πρόκειται για μια υπέροχη φωτογραφία αλλά μήπως πίσω από την πόζα κρύβεται κάτι περισσότερο από ένα ευτυχισμένο ζευγάρι;

Σύμφωνα με τους ειδικούς της γλώσσας του σώματος, η απάντηση είναι «ναι».

Διάβασε επίσης: Κλαίμε: Τα παρατσούκλια που έχουν για τον Harry και τη Meghan στο παλάτι έρχονται από τα "Φιλαράκια" και είναι πολύ αστεία

«Μία από τις πιο όμορφες ιδέες αυτής της φωτογραφίας είναι ότι επέλεξαν να πουν έτσι στον κόσμο ότι η αγάπη μας είναι αξιοθαύμαστη», εξηγεί η ειδικός της γλώσσας του σώματος Patti Wood. Επιπλέον, η Wood λέει ότι η φωτογραφία δείχνει ότι ο δούκας και η δούκισσα «μοιράζονται μεταξύ τους αυτή την ιδιωτική στιγμή, ενώ ο κόσμος βλέπει μόνο τα πυροτεχνήματα που προέρχονται από αυτή την αγάπη». Συνολικά, «είναι μια όμορφη συμβολική φωτογραφία».

Η συμβολική φύση της φωτογραφίας δεν είναι το μόνο πράγμα που την καθιστά ξεχωριστή. Eίναι επίσης «ο τρόπος που έχουν τα χέρια τους ο ένας γύρω από τον άλλο καθώς και τα πόδια του Harry που είναι ανοιχτά αλλά πατάνε σταθερά, ενώ κλίνει προς την μεριά της Μeghan με το βάρος του». Με βάση τη στάση του Ηarry, η Wood λέει ότι «έχει τόση ενέργεια» και ότι η γλώσσα του σώματός του «δείχνει πραγματικά την ενέργεια και τη χαρά που έχει για την αγάπη τους».

Αυτή η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία δείχνει ότι οι δύο τους έχουν αυτό το είδος της σχέσης που ονειρεύεται ο υπόλοιπος κόσμος. «Βλέπετε πόσο προσεκτικά κρατούν ο ένας τον άλλον, κολλημένοι μαζί, ευθυγραμμισμένοι απαλά», εξηγεί η ειδικός της γλώσσας του σώματος Traci Brown στο Elite Daily. «Τα πόδια του είναι πολύ ανοικτά, δίνοντας και στους δύο τη σταθερότητα ενώ τα πυροτεχνήματα πέφτουν πάνω από τα κεφάλια τους».

Δες και τις υπόλοιπες royal φωτογραφίες για τα Χριστούγεννα: Απίθανες οι χριστουγεννιάτικες βασιλικές φωτογραφίες: Ο πρίγκιπας Louis κλέβει την παράσταση

Η Meghan και ο Harry δείχνουν φτιαγμένοι για να ζήσουν πολλά χρόνια μαζί ενώ η ευτυχία τους θα συμπληρωθεί με την άφιξη του μωρού τους. Η γλώσσα του σώματος τους αποδεικνύει ότι είναι το είδος του ζευγαριού που μπορεί να χειριστεί το οτιδήποτε. «Θα μπορούσε να γίνει πιο τέλειο;» αναρωτιέται η Brown. «Όχι, αυτό είναι όπως το βλέπετε, είναι από τα ζευγάρια που θα αντέξουν μαζί». Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είναι αξιολάτρευτοι, χαρούμενοι και εντελώς ερωτευμένοι, και η γλώσσα του σώματος στην κάρτα τους για τα Χριστούγεννα το αποδεικνύει! Συμφωνείτε;

Νικολέτα Μακρή