Royal Christmas: Η Kate, η Meghan, η αγκαλιά και οι δυο απουσίες

26.12.2018
Royal Christmas: Η Kate, η Meghan, η αγκαλιά και οι δυο απουσίες
Πώς πέρασαν τη χθεσινή ημέρα των Χριστουγέννων τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας;

Με μεγάλη αγωνία περίμεναν τη χθεσινή μέρα όσοι διατηρούν ένα κάποιο ενδιαφέρον για τα όσα συμβαίνουν στο Μπάκινχαμ.

Οι φήμες για τις ολοένα και πιο τεταμένες σχέσεις ανάμεσα στις συζύγους των δυο πριγκίπων, William και Harry, δημιούργησαν ένα σασπένς, παρότι από τις αρχές του μήνα είχε ανακοινωθεί ότι τελικά και οι δυο δούκισσες θα συνόδευαν τους συζύγους στην οικογενειακή λειτουργία αλλά και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στο Sandringham για τα Χριστούγεννα.

Οι Royal Fabulous Four έφτασαν λοιπόν στο Sandringham και περπάτησαν μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας που έδωσαν τον "παρών" στη γιορτή, προς την εκλησσία της Αγίας Μαγδαληνής στο Norfolk, μιλώντας και με μερικούς από τους ανθρώπους που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς για να τους δουν από κοντά.

Διάβασε επίσης: Royal Christmas: Ο πρίγκιπας Harry ντυμένος βοσκός πριν από 30 χρόνια -και μία ακόμη πόζα που δεν έχεις ξαναδεί [photos]

Χαλαροί και χαμογελαστοί οι τέσσερις τους περπάτησαν με τα βλέμματα να εστιάζουν μοιραία στην Kate και τη Meghan οι οποίες βάδιζαν δίπλα δίπλα, κουβεντιάζοντας διαρκώς, όλο χαμόγελο.

Προφανώς ήταν και η ευκαιρία τους για να αποδείξουν ότι παρά την έντονη φημολογία, δεν υπάρχει κανενός είδους έχθρα μεταξύ τους. Όχι μόνο, λοιπόν, ένταση δεν είδαμε, αλλά "χορτάσαμε" χαμόγελα και θετικά vibes. Ακόμη και μια ιδιαίτερα τρυφερή κίνηση από την πλευρά της δούκισσας του Sussex κατέγραψε παραβρισκόμενος.

Η φωτογραφία που μοιράστηκε μέσω social media έδειχνε την Meghan να ακουμπά απαλά την Kate στην πλάτη καθώς ανέβαιναν τα σκαλιά.

Εντάξει, λοιπόν.. Αποστολή εξετελέσθη. Ο κόσμος είδε τις δυο δούκισσες "μαζί κι αγαπημένες" και ενδεχομένως να ηρεμήσει λίγο. Τουλάχιστον μέχρι να γεννηθεί το παιδί της Meghan και του Harry την άνοιξη!

Σε άλλα νέα, καταγράφηκαν δυο ηχηρές απουσίες τη μέρα αυτή. Ο δούκας του Εδιμβούργου, πρίγκιπας Φίλιππος και η δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα δεν περπάτησαν μαζί με τους συγγενείς τους κατά τη χθεσινή καθιερωμένη διαδρομή.

Διάβασε επίσης: Kate και Camilla: Η νύφη, η πεθερά και το βλέμμα που... σκοτώνει

Πληροφορίες θέλουν τον σύζυγο της βασίλισσας να είναι καλά στην υγεία του αλλά να έχει επιλέξει να περάσει την ημέρα "ιδιωτικά μαζί με την οικογένειά του", ενώ η σύζυγος του Κάρολου αναγκάστηκε να ματαιώσει την εμφάνισή της την τελευταία στιγμή λόγω ενός κρυώματος που την ταλαιπωρεί μέρες.

Περαστικά και χρόνια πολλά.