Κλαίμε: Τα παρατσούκλια που έχουν για τον Harry και τη Meghan στο παλάτι έρχονται από τα "Φιλαράκια" και είναι πολύ αστεία

17.12.2018
Κλαίμε: Τα παρατσούκλια που έχουν για τον Harry και τη Meghan στο παλάτι έρχονται από τα "Φιλαράκια" και είναι πολύ αστεία
Και, μάλλον, πολύ επιτυχημένο, κατά πώς φαίνεται!

Όσοι αγαπούν τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά και γνωρίζουν "πρόσωπα και πράγματα" θα ενθουσιαστούν. Ίσως το έχουν σκεφτεί και οι ίδιοι! Οι υπόλοιποι ας διαβάσουν την εξήγηση και θα καταλάβουν!

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας "The Sun" μαθαίνουμε ότι μέλη του βασιλικού προσωπικού αποκαλούν τη Meghan και τον Harry, "Monica & Chandler".

Πρόκειται βέβαια για τους ρόλους που ερμνήνευσαν με τεράστια επιτυχία η Courtney Cox και ο Matthew Perry στις 10 σεζόν των "Friends", στις τελευταίες από τις οποίες υπήρξαν ζευγάρι.

Διάβασε και αυτό: Royal Fabulous Four: Δε φαντάζεσαι πώς επικοινωνούν μεταξύ τους τα δυο γαλαζοαίματα ζευγάρια

Η εμμονή της ψυχαναγκαστικής "Monica" με την καθαριότητα, τους κανόνες και τα εκατομμύρια "πρέπει" της έχει αφήσει εποχή, ενώ στη σχέση της με τον γενικά άβουλο και χαμηλών τόνων "Chandler" είχε σαφώς -και- τον ρόλο της μητέρας! Είναι ακριβώς ο ακραία bossy χαρακτήρας της, λοιπόν, που έφερε και τον παραλληλισμό με τη δούκισσα του Sussex, για την οποία λέγονται πάρα πολλά τον τελευταίο καιρό.

Η 37χρονη Meghan περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry, την ερχόμενη άνοιξη, όμως μετά τη "λατρεία" που βίωσε τον πρώτο καιρό της παρουσίας της στο παλάτι, τελευταία, βρίσκει μια μερίδα του Τύπου "απέναντί" της. Κομμάτια του χαρακτήρα της με αρνητικό πρόσημο τονίζονται ιδιαίτερα μέσω ιδιωτικών εμπειριών αλλά και εικασιών ως προς τις σχέσεις της με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

"Δύστροπη" και "απαιτητική" είναι μόνο δύο από τα επίθετα που χαρακτηρίζουν τη δούκισσα του Sussex ορισμένα δημοσιεύματα, ενώ άλλα θέλουν τις φήμες προϊόν επιστημονικής φαντασίας απέναντι σε μια πραγματικότητα που δεν κρύβει τίποτα το... κίτρινο.

Διάβασε επίσης: Εκτός εαυτού ο Harry: "Ό,τι θέλει η Meghan, να το έχει αμέσως!"

Έστω... Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει τι συμβαίνει πραγματικά στο παλάτι -ούτε και οπουδήποτε αλλού για την ακρίβεια- όμως ο παραλληλισμός είναι πολύ επιτυχημένος. Πρέπει να το παραδεχτούμε. Με βάση μια γενική εικόνα που έχουμε για το ζευγάρι αυτό, ναι... Θα μπορούσαν άνετα η Meghan και ο Harry και είναι η Monica και ο Chandler!

Ζωή Κίττα