H Μeghan Markle αποκαλύπτει πρώτη φορά πότε γεννάει και μιλά για το φύλο του μωρού

14.01.2019
H Μeghan Markle αποκαλύπτει πρώτη φορά πότε γεννάει και μιλά για το φύλο του μωρού
Η σημερινή εμφάνιση της δούκισσας του Sussex δεν συζητήθηκε μόνο για τις στυλιστικές της επιλογές.

Στο Birkenhead βρέθηκαν σήμερα από το πρωί η Meghan Markle και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Harry στο πλαίσιο της πρώτης τους κοινής "υποχρέωσης" για το 2019.

Η εμφάνισή της συζητήθηκε πολύ, αφενός γιατί ήταν η πιο "προχωρημένη" της μέχρι σήμερα, αφετέρου γιατί θύμιζε πολύ την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Diana.

Ήταν όμως και ακόμη ένα σημείο πολύ ενδιαφέρον από τη σημερινή μέρα που "κρατήσαμε" και αφορά το royal μωράκι, που σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του παλατιού, έρχεται την άνοιξη.

Μιλώντας λοιπόν στους παραβρισκόμενους, η Meghan φαίνεται να αποκάλυψε ότι είναι 6 μηνών έγκυος και ότι περιμένει το παιδάκι της τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου. Όσο για το φύλο του; Φαίνεται ότι ο Harry και η Meghan ακολουθούν το παράδειγμα των "μεγάλων τους αδελφών" William και Kate που δεν θέλησαν να μάθουν αν έχουν αγόρι ή κορίτσι παρά τη στιγμή που τα μωράκια τους γεννιόταν. Σε ανάλογες ερωτήσεις, λοιπόν, η μέλλουσα μανούλα απάντησε ότι δεν ξέρουν το φυλο του μωρού ακόμη.

Με το καλό λοιπόν και αυτό το πριγκιπικό μωρό. Μέχρι τότε, κάνε κλικ στο σύνδεσμο και μάθε όλα όσα θέλεις να ξέρεις για το παιδάκι που έρχεται.