Το παλάτι του Kensington αποκάλυψε το συναρπαστικό νέο project της δούκισσας του Cambridge

16.01.2019
Το παλάτι του Kensington αποκάλυψε το συναρπαστικό νέο project της δούκισσας του Cambridge
Η Kate πραγματοποίησε την πρώτη βασιλική υποχρέωση του 2019, κάνοντας μια επίσκεψη στον κοινοτικό κήπο King Henry Walk Garden στο Islington, στο Λονδίνο.

Η επίσκεψη της γίνεται λίγο μετά την ανακοίνωση του Kensington ότι η δούκισσα εργάζεται τους τελευταίους τρεις μήνες πάνω σε ένα συναρπαστικό νέο προτζεκτ.

Διάβασε επίσης: Η Kate γίνεται 37 ετών και θυμόμαστε στιγμές της ζωής της πριν παντρευτεί τον William [photos]

Βασισμένη στο πάθος της για την ύπαιθρο και τα οφέλη της φύσης για τη σωματική και την ψυχική υγεία, όπως αποκάλυψε το παλάτι του Kensington, η Kate θα σχεδιάσει έναν κήπο για το Chelsea Flower Show, αργότερα μέσα σε αυτό το έτος!

Το παλάτι του Kensigton δήλωσε ότι ο κήπος «επιδιώκει να αναβιώσει για τους ενήλικες την αίσθηση του θαυμασμού και της μαγείας που απολάμβαναν ως παιδιά, εκτός από τον ενθουσιασμό και το πάθος για τη φύση».

«Η άγρια φύτευση και τα φυσικά υλικά θα χρησιμοποιηθούν για την αναδημιουργία μιας άγριας δασικής έκτασης, όπου τόσο τα παιδιά όσο και οι ενήλικες, θα μπορούν να αισθάνονται πιο κοντά στην υπέροχη ύπαιθρο».

Διάβασε επίσης: James Middleton: Ο low profile αδελφός της Kate αποκαλύπτει ότι πάσχει από κατάθλιψη

Για την επίσκεψή της στο Islington η δούκισσα, η οποία έχει ως στόχο να φέρει τους ανθρώπους κοντά, μέσα από τη φύση και το μαγείρεμα, επέλεξε ένα πράσινο παλτό στο χρώμα του δάσους και ένα μαύρο skinny τζιν.