Meghan Markle: Το σανδάλι αποκάλυψε την ουλή από την κρυφή επέμβαση [photos]

17.01.2019
Meghan Markle: Το σανδάλι αποκάλυψε την ουλή από την κρυφή επέμβαση [photos]
Λαμπερή η χθεσινοβραδινή εμφάνιση της δούκισσας του Sussex, συζητήθηκε πολύ, αλλά όχι μόνο για τον προφανή λόγο.

Φορώντας μια εντυπωσιακή τουαλέτα Roland Mouret αξίας €4.900 η Mehgan Markle συνόδευσε τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry στην φιλανθρωπική παράσταστη Totem του Cirque du Soleil που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ (16/1/2019) στο Royal Albert Hall του Λονδίνου.

Απαστράπτουσα, με ένα χαμηλό σινιόν στα μαλλιά και ένα Gicenchy σατέν clutch στα χέρια, η Meghan έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενη από την εμπειρία.

Όμως, ο φακός εστίασε κάποια στιγμή στα πόδια της, όπου εκτός από τα €350 Stuart Weitzman σανδάλια της και το σκούρο χρώμα που είχε επιλέξει για το pedicure της -όπως εξάλλου έχει κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν και η συννυφάδα της, η Kate- το βλέμμα κέντρισε μια μεγάλη ουλή στο αριστερό της πέλμα εκεί που, προφανώς υπήρχε ένα κότσι αλλά και στο ίδιο σημείο του δεξιού ποδιού της όπου το κότσι υπάρχει ακόμη.

Διάβασε ακόμη: Meghan Markle - Να γιατί φοράει ένα νούμερο μεγαλύτερα παπούτσια

Μπορεί η σχετική είδηση περί επέμβασης να μην έχει επιβεβαιωθεί από το παλάτι, όμως η εικόνα μιλά από μόνης της. Και δεν είναι η πρώτη φορά, αφού το θέμα ξεκίνησε να εντοπίζεται κατά τη διάρκεια της περιοδείας του ζευγαριού στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία τον Σεπτέμβρη, όπου η Meghan έβγαλε κάποια στιγμή τα παπούτσια της, όπως όριζε το πρωτόκολλο.

Δεν είναι μόνο η Kate που έχει μια ουλή, αν και καμουφλαρισμένη, στο κεφάλι της. Το ίδιο έχει και η Meghan. Μόνο που για την περίπτωση της δούκισσας του Cambridge, το παλάτι έχει δώσει την εξήγησή του. Για τη δούκισσα του Sussex περιμένουμε ακόμη.