Τροχαίο ατύχημα για τον σύζυγο της βασίλισσας Ελισάβετ - Οδηγούσε ο ίδιος στα 97 του χρόνια [photos]

18.01.2019
Τροχαίο ατύχημα για τον σύζυγο της βασίλισσας Ελισάβετ - Οδηγούσε ο ίδιος στα 97 του χρόνια [photos]
Τι λέει στην ανακοίνωσή του το παλάτι.

Παρά τα 97 του χρόνια και το γεγονός ότι έχει αποσυρθεί από τα επίσημα καθήκοντά του από το 2017, ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπας Φίλιππος δεν έχει καταθέσει το δίπλωμα οδήγησής του.

Οδηγεί συχνά το αγαπημένο του τζιπ και φαίνεται να το απολαμβάνει κάθε φορά. Να όμως που τον έβαλε σε μπελάδες που, ευτυχώς, δεν στάθηκαν μοιραίοι, ούτε για τον ίδιο, ούτε για κάποιον άλλο!

Διάβασε ακόμη: 17 βασιλικές γκριμάτσες για... βραβείο: Οι φωτογραφίες που οι γαλαζοαίματοι θα ήθελαν να κάψουν [photos]

Όπως διαβάζουμε στον βρετανικό Τύπο το αυτοκίνητο του δούκα ανετράπη χθες το απόγευμα σε έναν δρόμο κοντά στο σπίτι του Σάντριχαμ. Ο ίδιος δεν τραυματίστηκε παρά ελαφρά και τώρα αναρρώνει.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του παλατιού έγραφε τα εξής:

Ο δούκας του Εδιμβούργου ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με ένα άλλο όχημα, το απόγευμα. Ο δούκας δεν χτύπησε. Το ατύχημα έγινε κοντά στο σπίτι στο Σάντριχαμ. Η αστυνομία βρέθηκε στο σημείο

Το ατύχημα συνέβη όταν το Land Rover του πρίγκιπα Φίλιππου συγκρούστηκε με διερχόμενο KIΑ, όπως διαβάζουμε στη Sun, όπου μίλησε ο δικηγόρος Roy Warne, ο οποίος έβγαλε τον εστεμμένο από το αυτοκίνητο σε κατάσταση σοκ, όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε.

Διάβασε επίσης: Camilla: Η δημόσια δήλωση αποδοχής από τη βασίλισσα Ελισάβετ είναι γεγονός -Τα κατάφερε!

"Κοίταξε κάτω και είδα ότι είχα το αίμα του πρίγκιπα Φίλιππου στα χέρια μου. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν ευτυχώς δεν συνέβη κάτι χειρότερο", δήλωσε ο Warne ηλικίας 75 ετών, για την ιστορία.

Τόσο ο δούκας όσο και η γυναίκα που οδηγούσε το Kia αλλά και ένα παιδάκι που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται κι άλλη ανακοίνωση.