Πρίγκιπας Γεώργιος: Η ιστορική φωτογραφία από τη βάφτισή του που δεν είχαμε δει

20.01.2019
Πρίγκιπας Γεώργιος: Η ιστορική φωτογραφία από τη βάφτισή του που δεν είχαμε δει
Ο πρωτότοκος του πρίγκιπα William και της Kate είναι σήμερα 5 ετών και τον έχουμε δει σε άπειρες φωτογραφίες, όμως υπάρχει μία που έχει ιδιαίτερη σημασία.

Ο πρίγκιπας Γεώργιος γεννήθηκε 22 Ιουλίου του 2013 και βαπτίστηκε στις 23 Οκτωβρίου του ίδιου χρόνου. Με τη γέννησή του ο χαριτωμένος πρίγκιπας μπήκε στην τρίτη θέση στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο μετά τόν παππού του, Κάρολο και τον πατέρα του, εκτοπίζοντας τον θείο Ηarry από τη θέση όπου βρισκόταν μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Διάβασε επίσης: Kate και William: Απίστευτα ντοκουμέντα από τις βαπτίσεις τους και τρεις σημαντικές ημερομηνίες [video]

Για την ιστορία να θυμήσουμε πως σήμερα ο Harry έχει "κατέβει" άλλες δυο θέσεις στη σειρά ιεραρχίας, υπέρ των δύο μικρότερων ανιψιών του, Charlotte και Louis.

Την ημέρα της βάφτισης λοιπόν, τον Οκτώβρη του 2013, εκτός από τις κλασσικές φωτογραφίες που δόθηκαν αμέσως στη δημοσιότητα υπήρξε μία ακόμη που κυκλοφόρησε αργότερα, όμως έχει ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς σήμανε την πρώτη φορά που είδαμε σε ένα "κλικ" τη βασίλισσα Ελισάσάβετ με τους τρεις πρώτους διαδόχους της.

Διάβασε επίσης: Επετειακό άλμπουμ: Ο μικρός πρίγκιπας Γεώργιος όσο μεγαλώνει γίνεται γλύκας! [Photos]

Από εκείνη τη στιγμή, η τετράδα αυτή έχει ξαναφωτογραφηθεί μαζί με την επόμενη πόζα, στα τρίτα γενέθλια του πρίγκιπα Γεώργιου να ξεχωρίζει για ευνόητους λόγους.