Έχεις δει την τεράστια ουλή του William στο μέτωπο: Ο ίδιος εξηγεί πώς την απέκτησε

23.01.2019
Έχεις δει την τεράστια ουλή του William στο μέτωπο: Ο ίδιος εξηγεί πώς την απέκτησε
Αντίθετα με τη σύζυγό του, ο δούκας του Cambridge μιλά ανοιχτά για το σημάδι που έχει στο πρόσωπό του.

Μέγα θέμα έχουν γίνει οι ουλές των μελών της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας. Μετά το μεγάλο σημάδι που κρύβει προσεκτικά με τα μαλλιά της η δούκισσα του Camridge και την τεράστια ουλή από επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε πριν από χρόνια η πριγκίπισσα Ευγενία, πρόσφατα είδαμε και μία, πιο μικρή, ομολογουμένως, στο πόδι της Meghan.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με το "σημάδι του Harry Potter" που φαίνεται ξεκάθαρα στο κούτελο του William και το οποίο ο ίδιος όχι μόνο δεν κρύβει -πώς θα μπορούσε άλλωστε με την "κατιούσα" που έχει πάρει το τριχωτό της κεφαλής του- αλλά απαντά ανοιχτά σχετιμά με αυτό σε όποιον τον ρωτήσει.

Πώς την απέκτησε, λοιπόν, αυτή την ουλή ο 36χρονος πρίγκιπας;

Διάβασε επίσης: Πρίγκιπας Γεώργιος: Η ιστορική φωτογραφία από τη βάφτισή του που δεν είχαμε δει

Όπως διαβάζουμε, πρόκειται για την "πιο γελοία βασιλική ιστορία για ουλή" που έχει ακουστεί ποτέ, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο. Ιδού τι συνέβη με τα λόγια του ίδιου του γαλαζοαίματου παθόντος. Ήταν τότε 13 ετών.

"Το αποκαλώ 'Το σημάδι του Harry Potter' γιατί πολλές φορές λάμπει και ο κόσμος το προσέχει -ενώ άλλες φορές, πάλι, περνά τελείως απαρατήρητο", δήλωσε ο William σε συνέντευξή του το 2009. "Χτύπησα από ένα μπαστούνι του γκολφ καθώς έπαιζα με έναν φίλο μου. Παίζαμε στο χορτάρι και χωρίς να το καταλάβω, από το πουθενά, ήρθε ένα μπαστούνι και με χτύπησε στο κεφάλι", συνέχισε.

Αυτό το διάβασες; 17 βασιλικές γκριμάτσες για... βραβείο: Οι φωτογραφίες που οι γαλαζοαίματοι θα ήθελαν να κάψουν [photos]

Άλλο πάλι και τούτο. Πάντως έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον που και ο ίδιος και η σύζυγός του έχουν από ένα μεγάλο σημάδι στο κεφάλι τους.