Fabulous Royal Four: 5 πράγματα που θα αλλάξουν μετά το... διαζύγιο

18.03.2019
Fabulous Royal Four: 5 πράγματα που θα αλλάξουν μετά το... διαζύγιο
Ο Harry και η Meghan πρόκειται να μετακομίσουν από το Kensington Palace όπου ζουν επίσης ο William με την Kate. Τι θα συμβεί όμως, ακριβώς, όταν τα δυο ζευγάρια χωρίσουν -και επίσημα- τα... τσανάκια τους;

Πριν λίγες μέρες επιβεβαιώθηκε ότι ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge και ο δούκας και η δούκισσα του Sussex θα χωρίσουν τις βασιλικές κατοικίες τους, κάτι που σημαίνει ότι, εκτός των άλλων, οι τέσσερις τους δεν θα είναι πλέον ομαδοποιημένοι επαγγελματικά σε κοινό γραφείο, στο παλάτι του Kensington.

Η αλήθεια είναι ότι οι fans του ζευγαριού έμειναν έκπληκτοι όταν ανακοινώθηκε ότι η Meghan και ο Harry θα μετακομίσουν από το Nottingham Cottage στο Kensington Palace, επιλέγοντας αντ 'αυτού να κάνουν την επίσημη κατοικία τους , το Frogmore Cottage στα εδάφη του Windsor Castle.

Η μετακίνηση του Meghan και του Harry θα πραγματοποιηθεί σύντομα, όταν ολοκληρωθούν οι εκτεταμένες ανακαινίσεις, προκειμένου το κτίριο να μετατραπεί σε οικογενειακή κατοικία αφού χρησιμοποιήθηκε ως γραφεία προσωπικού, τα τελευταία χρόνια.

Αλλά ο διαχωρισμός των Cambridges και των Sussexes σημαίνει κάτι περισσότερο από απλώς τη φυσική μετεγκατάσταση του γραφείου του Harry και της Meghan.

Διάβασε επίσης: Royal Fabulous Four: Δε φαντάζεσαι πώς επικοινωνούν μεταξύ τους τα δυο γαλαζοαίματα ζευγάρια

Η νέα κατάσταση έχει ως εξής:

1. Το Βασιλικό Ίδρυμα είναι πιθανόν να σταματήσει να υπάρχει
Οι William, Kate, Harry και Meghan δημιούργησαν το Βασιλικό Ίδρυμα ως μια γενική οργάνωση για να ενισχύσει το φιλανθρωπικό τους έργο. Αλλά, ενώ ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge και ο δούκας και η δούκισσα του Sussex συνεργάστηκαν εξ αρχής σε αυτό, η διαίρεση των βασιλικών κατοικιών μπορεί να σημάνει και το τέλος του Βασιλικού Ιδρύματος υπό τη σημερινή του μορφή.
Η βασιλική ανταποκρίτρια Rebecca English έγραψε στο twitter μετά την ανακοίνωση, ότι «το μέλλον του Βασιλικού Ιδρύματός τους είναι αβέβαιο».

2. Η Meghan και ο Harry θα αποκτήσουν, πιθανώς, ξεχωριστούς λογαριασμούς στα social media
Κανένας από τους βασιλείς (εκτός από την πριγκίπισσα Eugenie) δεν έχει το δικό του προσωπικό λογαριασμό σε Instagram και Twitter, αλλά το παλάτι του Kensington έχει δικό του σύνολο λογαριασμών, όπου μοιράζεται με τους followers, τις λεπτομέρειες του έργου και της ζωής των William, Kate, Harry και Meghan.
Όταν όμως οι κατοικίες χωριστούν στα δύο, δεν θα ήταν λογικό (ίσως και λειτουργικό) τα ζευγάρια να συνεχίσουν να μοιράζονται τους ίδιους λογαριασμούς social media.
Με τους Cambridges να συνεχίσουν να διαμένουν στο Kensington Palace, φαίνεται λογικό ότι αυτοί (ή η ομάδα επικοινωνίας τους) να διατηρήσουν την κυριότητα των λογαριασμών Kensington Palace στο Instagram και το Twitter - και τα εκατομμύρια των οπαδών που τους ακολουθούν.

Διάβασε επίσης: Η Meghan Markle επέστρεψε στα social media και κανείς δεν το πήρε είδηση!

3. Οι οικογένειες θα έχουν δικές τους ξεχωριστές ομάδες επικοινωνίας
Προς το παρόν, οι Cambridges και οι Sussexes μοιράζονται μια ομάδα επικοινωνιολόγων ως μέρος του κοινού προσωπικού τους. Αλλά καθώς οι αδελφοί διαχωρίζονται και οι βασιλικοί τους ρόλοι παίρνουν νέες κατευθύνσεις, αυτό θα απαιτήσει ξεχωριστό προσωπικό το οποίο θα διαχειριστεί στο εξής τις ανάγκες τους.
Επιβεβαιώθηκε την Πέμπτη, ότι η Meghan και ο Harry έχουν προσλάβει τη Sara Latham για να διευθύνει τη νέα ομάδα για τις δημόσιες σχέσεις τους. Η Latham εργάστηκε στο παρελθόν για την προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον, ενώ εργάστηκε επίσης για τον Barack Obama αλλά και για την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου.

4. Ο Πρίγκιπας Harry θα αναλάβει περισσότερο υποστηρικτικό ρόλο από τον Πρίγκιπα William
Όντας έκτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου, ο Πρίγκιπας Harry είναι απίθανο να γίνει ποτέ βασιλιάς. Αυτό σημαίνει ότι ο βασιλικός του ρόλος θα έχει μια πολύ διαφορετική κατεύθυνση από αυτήν του αδελφού του, πρίγκιπα William.
Ο William θα γίνει ο νέος πρίγκιπας της Ουαλίας, όταν ο Κάρολος θα γίνει βασιλιάς, και αργότερα θα γίνει ο ίδιος βασιλιάς, οπότε θα ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, με την υποστήριξη της Δούκισσας του Cambridge.
Ο Harry και η Meghan, εν τω μεταξύ, θα επικεντρωθούν περισσότερο στην Κοινοπολιτεία. Ο πρίγκιπας Harry είναι Πρόεδρος του Queen's Commonwealth Trust καθώς και Εκπρόσωπος του Commonwealth Youth. Η Meghan, εν τω μεταξύ, διορίστηκε πρόσφατα Αντιπρόεδρος του Queen's Commonwealth Trust και είπε ότι σκοπεύει να δώσει έμφαση στο έργο της Κοινοπολιτείας Trust για την υποστήριξη των γυναικών και των κοριτσιών.