Πρίγκιπας William: Δε φαντάζεσαι για πoιο "προβληματάκι" του τον κοροϊδεύει η Kate

19.03.2019
Πρίγκιπας William: Δε φαντάζεσαι για πoιο "προβληματάκι" του τον κοροϊδεύει η Kate
Είναι κοινό μυστικό ότι ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge "πειράζονται" μεταξύ τους σε κάθε ευκαιρία.

Αστειάκια μεταξύ του William και της Kate έχουν καταγραφεί on camera αλλά έχουν μεταφερθεί και από ανθρώπους που τους έχουν συναντήσει σε διάφορες περιπτώσεις.

Μία τέτοια καταγράφεται και τώρα, με τη δημοσιογράφο του BBC Radio 1 Clara Amfo να περιγράφει στο περιοδικό HELLO! την εμπεριία της από την πρόσφατη γνωριμία μαζί τους.

Η Kate "θύτης" και ο William "θύμα" αυτής της πιο πρόσφατης "πλακίτσας" με θέμα τη... φαλακρίτσα του, που όλο και μεγαλώνει!

Διάβασε επίσης: Kate και William: Η τρυφερή στιγμή μέσα στην εκκλησία που δεν πρόσεξε κανείς [photo]

Η Amfo συνάντησε το royal ζευγάρι στο σπίτι τους στο Kensington Palace στο πλαίσιο ενός ραδιοφωνικού event για το BBC 1, με τίτλο "Teen Heroes" και μοιράστηκε τα εξής:

Η Kate δεν σταμάτησε να πειράζει τον William για το... θεματάκι με τα μαλλιά του. Και εκείνος το δεχόταν. Ήταν βασικό θέμα αστείων μεταξύ τους και είχε πολύ πλάκα. Ο πρίγκιπας William είναι ο πιο αστείος γαλαζοαίματος που έχω συναντήσει. Του αρέσουν τα πειράγματα και έχει πολύ χιούμορ. Και με την Kate κάνουν όλο αστεία μεταξύ τους. Και πολύ ταιριαστά. 'Κόβει' ο ένας 'ράβει' ο άλλος. Και έδειχναν πολύ αγαπημένοι όλη την ώρα.