Ποια ήταν η στιγμή που ο πρίγκιπας Harry είπε εξοργισμένος στον πατέρα του ότι τον μισεί

23.05.2019
Ποια ήταν η στιγμή που ο πρίγκιπας Harry είπε εξοργισμένος στον πατέρα του ότι τον μισεί
Ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας Harry έχουν μια στενή σχέση, όπως ξέρουν όλοι, αλλά αποκαλύφθηκε πρόσφατα ότι αυτό δεν συνέβαινε πάντοτε.

Ναι, ο βασιλικός βιογράφος Andrew Morton ισχυρίστηκε ότι ο πρίγκιπας Harry είπε κάποτε στον πατέρα του ότι τον «μισούσε» επειδή έκανε τη μητέρα του, πριγκίπισσα Diana, να κλάψει.

Στο βιβλίο του, «William and Catherine: Their Lives, Their Wedding», ο Andrew αποκαλύπτει πως ο Harry ήταν εξοργισμένος με τον πατέρα του, μετά από έναν καυγά που είχε με την Diana.

«Η γονική αντιπαλότητα του Κάρολου και της Diana, συνεχιζόταν πίσω από τις κλειστές πόρτες του ανακτόρου του Kensington», γράφει ο Morton.

Μετά από έναν συγκεκριμένο καυγά, υποστηρίζεται ότι ο Harry «επιτέθηκε στον πατέρα του προσπαθώντας να τον χτυπήσει, με τις γροθιές του χωρίς αποτέλεσμα, στα πόδια».

Τότε φώναξε: «Σε μισώ, σε μισώ, κάνεις τη μαμά να κλαίει».

Ωστόσο, ο Morton αποκαλύπτει ότι ο αδελφός του Harry, πρίγκιπας William αντέδρασε πολύ διαφορετικά.

«Ο William, ευαίσθητος και λίγο ντροπαλός, ήταν αρκετά μεγάλος για να απορροφήσει το πολύπλοκο και συναισθηματικό νόημα πίσω από τις παγωμένες σιωπές και τις σκληρές λέξεις όταν οι γονείς του ήταν μαζί.

«Τουλάχιστον μία φορά έβαλε χαρτομάντηλα κάτω από την πόρτα στην κρεβατοκάμαρα της μητέρας του, όπου η Diana είχε κλειδωθεί προκειμένου το προσωπικό - και τα παιδιά της - να μην την δούνε να κλαίει».