Πρίγκιπας William: "Αν το παιδί μου ήταν gay... "

28.06.2019
Πρίγκιπας William: "Αν το παιδί μου ήταν gay... "
Τι δήλωσε ο δούκας του Cambridge για την πιθανότητα κάποιο από τα παιδιά του να του έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλο.

Την περασμένη Τετάρτη, ο πρίγκιπας William επισκέφτηκε το The Albert Kennedy Trust, έναν οργανισμό που υποστηρίζει τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας τα οποία αντιμετωπίζουν προβλήματα στέγασης και εχθρικού περιβάλλοντος και εδρεύει στο Λονδίνο.

Στο πλαίσιο της κουβέντας που έκανε ο 37χρονος γαλαζοαίματος με τους υπεύθυνους της συνάντησης, προέκυψε και ένα υποθετικό σενάριο πάνω στο οποίο εκείνο κλήθηκε να τοποθετηθεί.

Κάποιος από τους συμμετέχοντες, λοιπόν, τον ρώτησε πώς θα αντιδρούσε αν τα παιδιά του του έλεγαν κάποια στιγμή στο μέλλον ότι είναι gay.

Για την ιστορία, ο William έχει τρία παιδιά από τον γάμο του με την Kate Middleton, τον 5 ετών George, την 4 ετών Charlotte και τον ενός έτους Louis [φωτό κάτω]

"Νομίζω ότι δεν ξεκινά κανείς να σκέφτεται κάτι τέτοιο μέχρι τη στιγμή που γίνεται γονιός. Και νομίζω, προφανώς, ότι θα είμαι απόλυτα εντάξει με κάτι τέτοιο", απάντησε ο William, ωστόσο παραδέχτηκε ότι έχει μια ανησυχία για το πως θα συμπεριφερόταν οι άλλοι στα παιδιά του σε μια τέτοια περίπτωση, δεδομένου του ότι, θέλοντας και μη, είναι δημόσια πρόσωπα.

"Ένα πράγμα με ανησυχεί μόνο και αφορά στο πως κάτι τέτοιο θα ερμηνευτεί, ή θα αντιμετωπιστεί από τους άλλους -και ειδικά ως προς τους ρόλους που θα κληθούν να αναλάβουν. Είναι κάτι που μου προκαλεί άγχος -και όχι σχετικά με το αν ήταν εκείνα gay- αλλά περισσότερο σχετικά με την πίεση που ενδεχομένως θα αντιμετώπιζαν και πόσο σκληρή μπορεί λόγω αυτού να ήταν η ζωή τους αργότερα".

Σύμφωνα με την Telegraph, πάντως, ο William συνέχισε τονίζοντας πως εκείνος και η Kate φροντίζουν να προετοιμάσουν όσο πιο κατάλληλα γίνεται τα παιδιά τους για παν ενδεχόμενο.

Για την ιστορία, πάντως, ο πρώτος gay γάμος στη βασιλική οικογένεια έχει τελεστεί!