Ο Harry, η Meghan και οι νταντάδες του Archie - Μέγα ζήτημα στο παλάτι

01.07.2019
Ο Harry, η Meghan και οι νταντάδες του Archie - Μέγα ζήτημα στο παλάτι
Δυσκολεύονται να βρούν νταντά για το μωρό τους οι δούκες. Ιδού τα όσα είναι γνωστά μέχρι τώρα.

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά τρεις νταντάδες λέγεται ότι έχουν αλλάξει ο πρίγκιπας Ηarry και η Meghan Markle σε μόλις έξι εβδομάδες! Αναμενόμενο ήταν η είδηση να προκαλέσει εικασίες ότι είναι «δύσκολο να δουλέψει κανείς» με τη δούκισσα του Sussex.

Ωστόσο, μια πηγή από το παλάτι είπε στη Sun ότι ο Harry και η Meghan χρειάζονται το χρόνο τους για να επιλέξουν τη σωστή νταντά για τον μικρό Archie Harrison, ο οποίος γεννήθηκε στις 6 Μαΐου.

«Συχνά υπάρχουν διαφορετικές ανάγκες σε κάθε στάδιο ανάπτυξης της ζωής του μωρού. Η πρώτη νταντά ήταν μια νυχτερινή νοσοκόμα», αναφέρουν πηγές του Harper’s Bazaar τονίζοντας όμως ότι «ο Harry και η Meghan δεν θέλουν να βιαστούν ή να ρισκάρουν. Θέλουν να πάρουν την σωστή απόφαση. Είναι βαθιά προσωπική και μπορεί να εξαρτάται από τις ανάγκες του μωρού και των γονέων».

Στο ίδιο δημοσίευμα διαβάσαμε ότι το ζευγάρι είχε επιλέξει μια «βρετανίδα νταντά» που όμως «δεν ήταν σε μόνιμη βάση στο Frogmore Cottage και δεν εργαζόταν τα Σαββατοκύριακα».

Σε γενικές γραμμές, πάντως, από τον περασμένο Νοέμβριο που η Meghan είδε την προσωπική της βοηθό, Melissa Touabti, να παραιτείται έπειτα από μόλις έξι μήνες συνεργασίας με το βασιλικό ζευγάρι, η "φήμη" που την ακολουθει είναι αυτή της "δύσκολης". Μάλλον και με τις νταντάδες το ίδιο "θέμα" υπάρχει... Για να δούμε πώς θα λήξει αυτή η ιστορία..