Πρίγκιπας Φίλιππος: Η "κακή" συνήθεια που έκοψε ύστερα από καυγά η βασίλισσα Ελισάβετ

26.06.2019
Πρίγκιπας Φίλιππος: Η "κακή" συνήθεια που έκοψε ύστερα από καυγά η βασίλισσα Ελισάβετ
Μέγας πλακατζής ο δούκας του Εδιμβούργου, όμως όλα έχουν ένα όριο. Υπήρξε μία φάρσα που η σύζύγός του δεν μπόρεσε να συγχωρήσει.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος και η βασίλισσα Ελισάβετ έχουν έναν πολύ μεγάλο σε διάρκεια γάμο και, μάλιστα, πολύ επιτυχημένο. Ένας από τους λόγους για τους οποίους το ζευγάρι τα πάει μέχρι και σήμερα τόσο καλά, αφορά στην τάση τους βασίλισσας να θέτει... κανόνες.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος και η Αυτής Μεγαλειότητα παντρεύτηκαν το 1947, και μέσα σε αυτά τα 72 χρόνια οι επικεφαλής της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, αντιμετώπισαν πολλές προκλήσεις.

Διάβασε επίσης: 5 πράγματα που δεν γνωρίζεις για τη βασίλισσα Ελισάβετ [photos]

Σύμφωνα με την Express.co.uk, ένα από τα εμπόδια που παρουσιάστηκε νωρίς στη σχέση τους ήταν η αγάπη του Φίλιππου για τις φάρσες.

Μια πηγή αποκάλυψε στην εφημερίδα, ότι ενώ τα περισσότερα από αυτά τα αστεία ήταν άκακα, υπήρξε μια φάρσα που προκάλεσε μεγάλη ενόχληση στη βασίλισσα Ελισάβετ.

«Ο Φίλιππος έκρυψε ένα από τα αγαπημένα σκυλάκια ράτσας κόργκι της Ελισάβετ σε μια ντουλάπα και όταν εκείνη τον ρώτησε πού ήταν, εκείνος είπε ότι δεν ήξερε», λέει η πηγή.

«Αλλά τότε ο σκύλος γαύγισε όταν άκουσε τη φωνή της βασίλισσας, οπότε ο Φίλιππος το έβγαλε έξω και αυτό έτρεξε σε εκείνη».

Η Ελισάβετ εξοργίστηκε τόσο που μάλωσε τον άνδρα της μπροστά στους καλεσμένους τους στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, λέγοντας στον δούκα του Εδιμβούργου «να σταματήσει να κάνει φιγούρα στους επισκέπτες».

Το περιστατικό προκάλεσε πρόσθετες εντάσεις, καθώς ο Φίλιππος γύρισε και είπε σε έναν από τους επισκέπτες: «Μα ποια πιστεύει ότι είναι;», μετά την επίπληξη της Βασίλισσας.

Σίγουρα, αυτό δεν ακούστηκε και πολύ καλά.

Οπότε είναι κατανοητό πλέον γιατί η βασίλισσα έθεσε αυστηρά τον κανόνα του.... «όχι φάρσες». Δύσκολο να πιστέψουμε, βέβαια ότι ο Φίλιππος τον ακολούθησε 100%, όμως μεταφέρουμε την είδηση όπως τη διαβάσαμε...