Μετά την επίπληξη, ο Harry "σνομπάρει" δημόσια τη Meghan και ο κόσμος αναρωτιέται [video]

04.07.2019
Μετά την επίπληξη, ο Harry "σνομπάρει" δημόσια τη Meghan και ο κόσμος αναρωτιέται [video]
Ένα δεύτερο "άβολο" βίντεο για τη σχέση ανάμεσα στον δούκα και τη δούκισσα του Sussex κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας, αν μη τι άλλο, αίσθηση.

Μετά την εμφάνισή της στο Trooping the Colour Day, που ήταν και η πρώτη μετά τη γέννηση του γιου της, η Meghan πραγματοποίησε πριν από δυο μέρες μία ακόμη, απροειδοποίητη, δημόσια εμφάνιση που συζητήθηκε αρκετά -και ακόμη συζητιέται- αλλά όχι για ευχάριστο, τελικά λόγο.

Σε έναν αγώνα μπέιζομπολ εμφανίστηκε το ζεύγος, τον οποίον μετά τις επίσημες φωτογραφήσεις παρακολούθησαν από τις κερκίδες. Εκεί λοιπόν καταγράφηκε κάτι που μας έκανε εντύπωση.

Έχοντας ακόμη νωπή στη μνήμη την εικόνα του Harry να "μαλλώνει" δημόσια τη Meghan στο μπαλκόνι του παλατιού, βλέπουμε ένα ακόμη "άβολο" -όπως χαρακτηρίστηκε από τα ΜΜΕ παγκοσμίως- βίντεο μεταξύ του royal ζεύγους, που μας έβαλε σε σκέψεις τύπου "Τι έγινε ρε παιδιά;".

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, λοιπόν, βλέπουμε τον Harry να αδιαφορεί παγερά για τη Meghan όταν εκείνη σκύβει προς το μέρος του να του σχολιάσει κάτι από τον αγώνα.

Είναι σαφές ότι ο πρίγκιπας ήδη μιλά με τον διπλανό του από την άλλη πλευρά, ωστόσο η Meghan παραμένει "ξεκρέμαστη" μιλώντας στον... αέρα.

Ιδού το στιγμιότυπο στο οποίο ενδεχομένως να έχει δοθεί μεγαλύτερη σημασία από αυτή που του αναλογεί, όμως απαρατήρητο δεν το αφήνεις να περάσει. Και όλα αυτά εν αναμονή της βάπτισης του γιου τους, Archie. Για να δούμε λοιπόν.

Κατά τα άλλα, πάντως, στην υπόλοιπη εκδήλωση, ο Harry και η Meghan περπάτησαν κατά τον προσφιλή τους τρόπο (χέρι χέρι) και χαμογέλασαν πολλές φορές με αγάπη ο ένας προς τον άλλο. Να τα λέμε κι αυτά. Και να τα βλέπουμε επίσης: