Είναι η Meghan Markle vegan ή όχι; Τι απαντά η ίδια

09.08.2019
Είναι η Meghan Markle vegan ή όχι; Τι απαντά η ίδια
Το επιβεβαίωσε μέσω πράξεων. Ξεκάθαρα όμως!

Παρά τη δημοφιλή πεποίθηση που θέλει τη δούκισα του Sussex, Meghan Markle να είναι vegan η ίδια επιβεβαίωσε ότι στην πραγματικότητα, δεν είναι.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη, που συντόνισε η πριγκίπισσα με την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Michelle Obama, για το τεύχος Σεπτεμβρίου της βρετανικής Vogue, η Meghan αποκάλυψε ότι όταν ζήτησε από την κυρία Obama να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις για το περιοδικό, εκείνη την ώρα βρισκόταν μπροστά από ένα όχι και τόσο vegan πιάτο. «Έτσι, σε ένα απλό μεσημεριανό γεύμα με κοτόπουλο tacos και την τότε φουσκωμένη μου κοιλίτσα, ζήτησα από τη Michelle να με βοηθήσει με αυτό το μυστικό πρότζεκτ», έγραψε η δούκισσα.

Συνεπώς, ναι, η Μeghan δεν κρατάει τα γεύματα της 100% βασισμένα στα λαχανικά. Ή τουλάχιστον, δεν το έκανε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της στον Archie. Παρά το γεγονός ότι η Meghan περιγράφει τη διατροφή της μερικές φορές ως χορτοφαγική, σε μια συνέντευξη του 2016 στο Best Health είπε: «Όταν γυρνάω κάποια σκηνή, συνειδητοποιώ τι έχω φάει. Προσπαθώ να τρώω vegan πιάτα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και στη συνέχεια να έχω λίγη μεγαλύτερη ευελιξία στην επιλογή μου τα σαββατοκύριακα». Πάντως από τότε δεν φαινόταν ότι είχε αποκλείσει πλήρως από τη διατροφή της το κρέας και τα γαλακτοκομικά.

Διάβασε επίσης: Meghan Markle: Έτσι κάθεται στο τραπέζι μια πριγκίπισσα [photo]

Και όταν το womenshealthmag ζήτησε από τη Julieanna Hever, συγγραφέα του Plant-Based Nutrition, να απαντήσει στο αν πιστεύει ότι η Meghan αφαίρεσε όλα τα ζωικά προϊόντα από τη ζωή της εκείνη είπε: «Η περίπτωση της Meghan μπορεί να εμπίπτει στην κατηγορία της διατροφής που βασίζεται σε λαχανικά, ή ακόμα πιο συγκεκριμένα, σε μια ευέλικτη διατροφή».