Γιατί η Meghan και ο Harry έκαναν unfollow όλους τους λογαριασμούς που ακολουθούσαν στο instagram;

06.08.2019
Γιατί η Meghan και ο Harry έκαναν unfollow όλους τους λογαριασμούς που ακολουθούσαν στο instagram;
Παρά το γεγονός ότι έχουν 9,2 εκατομμύρια followers στο Instagram, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex δεν ακολουθούν αυτήν την περίοδο κανέναν. Συγκεκριμένα, πριν λίγες μέρες ο λογαριασμός Sussex Royal αφαίρεσε όλους τους λογαριασμούς που προηγουμένως ακολουθούσε.

Ωστόσο, υπάρχει ένας καλός λόγος πίσω από αυτήν την κίνηση. Κάθε μήνα το βασιλικό ζευγάρι επιλέγει ένα σκοπό που είναι σημαντικός για αυτούς και στη συνέχεια ακολουθεί κάποια accounts μέσα από μια μικρή επιλογή λογαριασμών που υπερασπίζονται αυτό το συγκεκριμένο ζήτημα.

Τον Μάιο έστρεψαν το επίκεντρο της προσοχής στην ψυχική υγεία, αλλά για τον Αύγουστο η Meghan και ο Harry ζητούν από τους followers τους να προτείνουν ανθρώπους με έμπνευση για να τους αναδείξουν.

«Για τον Αύγουστο ζητάμε της βοήθεια σας», έγραψαν σε ένα ποστ στο Instagram. «Θέλουμε να μάθουμε ποια είναι η Δύναμη σας για την Αλλαγή».

«Κάθε μήνα, αλλάζουμε τους λογαριασμούς που ακολουθούμε για να τονίσουμε διάφορους σκοπούς, ανθρώπους ή οργανισμούς που κάνουν καταπληκτικά πράγματα για τις κοινότητές τους και τον κόσμο γενικότερα.

Διάβασε επίσης: H Meghan έγινε 38 ετών: Ιδού 38 πράγματα που ίσως δεν γνώριζες για εκείνη [photos]

«Τις επόμενες ημέρες, προσθέστε τις προτάσεις σας στην ενότητα των σχολίων: μπορεί να είναι ένα πρόσωπο που θαυμάζετε ή ένας οργανισμός που κάνει εκπληκτική δουλειά και τον οποίο όλοι πρέπει να ακολουθήσουμε, έναν λογαριασμό που σας εμπνέει να γίνεστε καλύτεροι (ή που απλά σας κάνει να αισθάνεστε καλά) ή που σας γεμίζει με αισιοδοξία για ένα πιο λαμπρό αύριο».

Μετά το αίτημά τους στο Instagram, οι Sussexes επέλεξαν 15 λογαριασμούς που θα ακολουθήσουν αυ το τον μήνα επισημαίνοντας τους ισχυρούς πρωτοπόρους στους οπαδούς τους. Και έτσι θα συνεχιστεί η κίνησή τους και στην πορεία.

Παρά το γεγονός ότι ο λογαριασμός τους άνοιξε,μόλις, τον Απρίλιο του 2019, το account @SussexRoyal πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς τον λογαριασμό @KensingtonRoyal του Δούκα και της Δούκισσας του Κέμπριτζ, ο οποίος έχει 9,8 εκατομμύρια οπαδούς.

Προβλέπουμε να κονταροχτυπηθούν!

Διάβασε και αυτό: Meghan Markle: Έτσι γιόρτασε η βασιλική οικογένεια τα γενέθλιά της - Η κίνηση της Kate και του William ξεχωρίζει