Ψάχνεις για δουλειά; Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει μια θέση που μπορεί να σε ενδιαφέρει

16.12.2019
Ψάχνεις για δουλειά; Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει μια θέση που μπορεί να σε ενδιαφέρει
Ξεκίνα να φτιάχνεις το βιογραφικό σου, γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ προσφέρει μια θέση στο προσωπικό του παλατιού και ο ρόλος ακούγεται υπέροχος.

Η αγγελία που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από το γραφείο της προσωπικής γραμματέα της, αναζητά επί του παρόντος έναν ειδικό για τα digital media για να αναλάβει επικεφαλής των ψηφιακών μέσων στο παλάτι. Μήπως ενδιαφέρεσαι;

Η θέση, η οποία θα είναι πλήρους απασχόλησης, από Δευτέρα έως Παρασκευή, θα αμείβεται με περίπου 60.000 δολάρια και θα έχει αρκετά προνόμια όπως δωρεάν γεύματα, 33 ημέρες διακοπών, εισφορές 15% στο συνταξιοδοτικό και φυσικά…το ότι θα εργάζεσαι για την βασιλική οικογένεια.

«Ο ρόλος της Royal Communications είναι να προσελκύσει ένα παγκόσμιο ακροατήριο με τον δημόσιο ρόλο και το έργο της Βασιλικής Οικογένειας. Συμμετέχοντας σε αυτή τη δυναμική ομάδα, η πρόκληση σου θα είναι να καθοδηγήσεις και να αναπτύξεις τη στρατηγική μας για τις ψηφιακές επικοινωνίες και να διασφαλιστεί ότι θα χρησιμοποιήσουμε αποτελεσματικά

μια σειρά από ψηφιακές πλατφόρμες για να υποστηρίξουμε αυτούς τους στόχους», αναφέρει η αγγελία.

«Είτε καλύπτεις μια βασιλική επίσκεψη, μια τελετή απονομής βραβείων ή έναν βασιλικό γάμο, θα πρέπει να είσαι σίγουρος-η ότι τα ψηφιακά μας κανάλια θα προκαλούν συστηματικά το ενδιαφέρον και θα προσεγγίζουν ένα ευρύ κοινό», συνεχίζει η αγγελία.

Διάβασε και αυτό: Το τέλειο τσάι και οι αγαπημένες γλυκές απολαύσεις της Βασίλισσας Ελισάβετ!

Αλλά φυσικά, η Βασίλισσα δεν θέλει μόνο κάποιον να αναλάβει αυτό το ρόλο. Έτσι λοιπόν, δες τι είναι αυτό που χρειάζεσαι για να έχεις πιθανότητες να πάρεις τη δουλειά: προηγούμενη εμπειρία στο κομμάτι των social media για ένα δυνατό προφίλ oργάνωσης, εχεμύθεια αφού θα χρησιμοποιείς ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου, μια άριστη κατανόηση του HTML και φυσικά άριστες δεξιότητες γραφής και επεξεργασίας.

«Θα πρέπει να είσαι σε συνεχή δραστηριότητα και θα πρέπει να βρίσκεις νέους τρόπους για να διατηρείς την παρουσία της Βασίλισσας στo φως της δημοσιότητας και στην παγκόσμια σκηνή», σημειώνει η αγγελία.

Η αγγελία για τη θέση εργασίας υπογραμμίζει επίσης ότι εκατομμύρια κόσμος θα βλέπει τη δουλειά του επικεφαλής των ψηφιακών μέσων. Ο λογαριασμός του βασιλικού οικογενειακού Twitter έχει περισσότερους από 4 εκατομμύρια followers, ενώ ο λογαριασμός του Instagram φτάνει σχεδόν τα 7 εκατομμύρια, επομένως δεν υπάρχει περιθώριο σφάλματος.

Tι λες; Θα είσαι μία από τις υποψήφιες;