Πριγκίπισσα Charlotte: Τι δώρο ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη για τα Χριστούγεννα

17.12.2019
Πριγκίπισσα Charlotte: Τι δώρο ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη για τα Χριστούγεννα
Πρόκειται για κάτι που δεν μπορεί να χωρέσει στον σάκο του, όμως.

Μια πηγή του παλατιού αποκάλυψε ότι η πριγκίπισσα έχει «εμμονή με τα άλογα», γεγονός που μοιράζεται με την προγιαγιά της, τη βασίλισσα Ελισάβετ και ένα τέτοιο ζήτησε για τις γιορτές, φέτος.

Δυστυχώς, όμως, ο Άγιος Βασίλης ενδέχεται να μην μπορέσει να χωρέσει ένα άλογο στο έλκηθρό του για τη μικρή Charlotte ! Ο μπαμπάς, ο πρίγκιπας William πιστεύει ότι η κόρη του είναι πολύ μικρή για αυτό το δώρο και ίσως είναι καλύτερα να περιμένει μέχρι το 2020 -τουλάχιστον.

Έχει ενδιαφέρον ότι η Daily Mail αναφέρει ότι η βασίλισσα όταν ήταν τεσσάρων ετών πήρε δώρο ένα πόνι Shetland που ονομαζόταν Peggy και άρχισε να το ιππεύει στην ηλικία των έξι ετών.

Διάβασε και αυτό: Πριγκίπισσα Charlotte: Οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν πόσο μοιάζει με τη βασίλισσα Ελισάβετ

Όπως η μικρότερη αδελφή του, έτσι και ο πρίγκιπας George έχει κάποια αιτήματα για χριστουγεννιάτικα δώρα που αφορούν τα σπορ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Closer Weekly, ο τρίτος στη σειρά της διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο θα ήθελε τα δώρα που θα πάρει φέτος να σχετίζονται με το τένις, το οποίο είναι το αγαπημένο του άθλημα. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι κάποια στιγμή φέτος, ο George έπαιξε έναν σπέσιαλ αγώνα με τον Roger Federer, τον αγαπημένο του τενίστα, από τον οποίο και παίρνει μαθήματα.

Πάντως, σύμφωνα με άλλη πηγή, ο Άγιος Βασίλης θα φέρει στην Charlotte και τον George παιδικά μαγειρικά σκεύη επειδή «λατρεύουν να κάνουν χαμό στην κουζίνα»

Για τον πρίγκιπα Louis δεν έχουμε μάθει κάτι ακόμη. Είναι ακόμα πολύ μικρούλης για να υποβάλλει τα δικά του αιτήματα, παρόλο που όμώς αποκάλυψε στις 4 Δεκεμβρίου η μητέρα του, Kate, ο μικρός πρίγκιπας μόλις έχει αρχίσει να μιλάει.

Η βρετανική βασιλική οικογένεια έχει μερικές ενδιαφέρουσες Χριστουγεννιάτικες παραδόσεις. Οι διακοπές τους ξεκινούν με τους επισκέπτες να φτάνουν στο Sandringham House από τις 23 Δεκεμβρίου, συνήθως κατά σειρά προτεραιότητας. Την παραμονή των Χριστουγέννων, όλα τα εγγόνια βάζουν τις τελευταίες πινελιές στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Τα Χριστουγεννιάτικα δώρα ανταλλάσσονται στο Red Drawing Room στις 24 Δεκεμβρίου. Οι βασιλιάδες φημίζονται για τα δώρα που κάνουν αφού είναι συνήθως αστεία , όπως χαλάκια μπάνιου και καθίσματα τουαλέτας!

Φέτος, από τις οικογενειακές εορταστικές εκδηλώσεις θα απουσιάζουν ο πρίγκιπας Harry και η Μeghan, οι οποίοι αντί να περάσουν τα πρώτα Χριστούγεννα του Archie στο Sandringham, επέλεξαν να το κάνουν στην Αμερική όπου βρίσκονται από την ημέρα των Ευχαριστιών. Ο Αrchie θα είναι εκεί με την άλλη γιαγιά, τη μητέρα της Meghan, Doria Ragland. Δεν είναι γνωστό όμως ακόμα αν θα περάσουν τις υπόλοιπες γιορτές στις ΗΠΑ ή θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους στο Frogmore Cottage, φέρνοντας μαζί τους τη γιαγιά Doria για τις γιορτές.