Meghan Markle: Ποιο θα είναι το επίθετό της μετά την 1η Απριλίου;

26.03.2020
Meghan Markle: Ποιο θα είναι το επίθετό της μετά την 1η Απριλίου;
Φέτος η Πρωταπριλιά θα έχει μια διαφοριτική σημασία για τους Sussexes. Κάτι που θα μοιάζει σαν ψέμα αλλά δεν θα είναι.

Όπως έχει ανακοινωθεί επίσημα, η 31η Μαρτίου σηματοδοτεί την τελευταία ημέρα του πρίγκιπα Harry και της συζύγου του, Meghan, ως senior royals. Από εκείνη τη στιγμή τίθεται σε ισχύ ένα "πιλοτικό πρόγραμμα", μια δοκιμαστική περίοδος ενός έτους όπου θα συνυπολογιστούν πολλά και με την ολοκλήρωσή του θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις. Αυτά βέβαια εφόσον το πρόγραμμα συνεχίσει να υφίσταται και δεν αναιρεθεί από τις εξελίξεις.

Η απομάκρυση της βασίλισσας από το παλάτι και το προχωρημένο της ηλικίας της, η ασθένεια του πρίγκιπα Καρόλου, ο οποίος διαγνώστηκε με κορονοϊό και η γενικότερη κρίση στη χώρα μετά τις -αργοπορημένες κατά πολλούς- αποφάσεις του πρωθυπουργού για μέτρα κατά της πανδημίας, φέρνουν τη βασιλική οικογένεια σε κατάσταση συναγερμού.

Με τις εξελίξεις να "τρέχουν" δεν είναι λίγα τα σενάρια που θέλουν τον Wiliam ένα βήμα πιο κοντά στον θρόνο, αναλαμβάνοντας χρέη αντιβασιλέα και τον Harry εσπευσμένα πίσω στην Αγγλία.

Σενάρια, είναι όλα αυτά, επαναλαμβάνουμε όμως η δόση ρεαλισμού που μπορεί να έχου, πολύ σύντομα θα φανεί.

Στην περίπτωση, όμως που το πρόγραμμα εξελιχθεί ως έχει η Meghan θα πρέπει να έχει βρει ένα επίθετο για να χρησιμοποιεί καθώς το Sussex θα πρέπει να το ξεχάσει.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Express λοιπόν, το πιο πιθανό είναι η Meghan να υιοθετήσει το επίθετο που επέλεξε και για τον γιο της και είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη βασιλική οκογένεια, έτσι κι αλλιώς.

Το Mountbatten-Windsor είναι ένα επίθετο που χρησιμοποιούσαν ανέκαθεν οι άντρες που δεν είχαν τίτλους στην οικογένεια της βασίλισσας Ελισάβετ. Γιατί όχι και οι γυναίκες, δηλαδή; Η Meghan μπορεί να κάνει την αρχή, θέλοντας να έχει το ίδιο επίθετο με τον γιο της.

Και αυτό όμως, θα φανεί πολύ σύντομα. Εμείς, απλά, αναμένουμε.