Πρίγκιπας Κάρολος: Το συγκινητικό βίντεο από την απομόνωση όπου βρίσκεται

27.03.2020
Πρίγκιπας Κάρολος: Το συγκινητικό βίντεο από την απομόνωση όπου βρίσκεται
Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε πριν από μερικές μέρες ο διάδοχος του θρόνου και τέθηκε, σύμφωνα με τις γενικές οδηγίες, σε απομόνωση στο σπίτι του -στην προκειμένη περίπτωση στον πύργο του στη Σκωτία. Η σύζυγός του, Καμίλα, βρίσκεται επίσης στο σπίτι, όμως δεν έρχονται σε επαφή. Εκείνη, για την ιστορία, βρέθηκε αρνητική το τεστ, όμως αυτό μπορεί να αλλάξει από στιγμή σε στιγμή και οι προφυλάξεις είναι τεράστιες, όπως διαβάζουμε στα βρετανικά ΜΜΕ.

Στα 71 του χρόνια, ο πρίγκιπας Κάρόλος, που λέγεται ότι κόλλησε τον ιό από τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό -ή ότι έστω τον κόλλησαν αμφότεροι σε δημόσια εκδήλωση όπου βρέθηκαν μαζί και κάθισαν δίπλα δίπλα πριν από μερικές μέρες- περνά μεγάλη δοκιμασία.

Φαίνεται, όμως, ότι βρίσκεται σε εξαιρετική διάθεση, αν κρίνει κανείς από ένα πολύ σύντομο βίντεο που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα από την επίσημη σελίδα του Clarence House στο Instagram και συγκεριμένα μέσω stories.

Σε αυτό, βλέπουμε τον διάδοχο και τη σύζυγό του να χειροκροτούν τους γιατρούς και νοσηλευτές της χώρας, συμμετέχοντας σε μια μαζική κίνηση με στόχο να τιμήσει εκείνους που βρίσκονται στα... χαρακώματα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Το royal ζεύγος, φυσικά, χειροκροτεί από διαφορετικό σημείο του σπιτιού ο καθένας, όμως οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ο Κάρολος δεν φαίνεται άσχημα -χωρίς, φυσικά, να μπορεί κανείς να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα από μία τόσο σύντομη εικόνα (και ούτε, χρειάζεται, δηλαδή)

Ιδού το απόσπασμα στη συνέχεια, ενώ ας θυμίσουμε ότι σε αυτή τη συμβολική κίνηση συμμετείχαν και ο William με την Kate, οι οποίοι, χθες, μοιράστηκαν ένα βίντεο με τα τρία παιδιά τους να χειροκροτούν με πάθος για τον λόγο αυτό και... "έριξαν" το internet!