William-Κate: Μένουν σπίτι και μιλούν live με παιδιά σε σχολείο

13.04.2020
William-Κate: Μένουν σπίτι και μιλούν live με παιδιά σε σχολείο
Πάντα φαίνονται υπέροχoι και αγαπημένοι όταν τους βλέπουμε έξω σε κοινωνικές υποχρεώσεις και σύμφωνα με μία ειδικό, η γλώσσα του σώματος του πρίγκιπα William και της Κate Middleton ακόμα και στην καραντίνα είναι εξίσου δυνατή.

Το βασιλικό ζευγάρι άνοιξε στους followers του για λίγο το σπίτι του με ένα βίντεο IGTV που δημοσιεύτηκε πριν λίγες μέρες στο λογαριασμό του Kensington Palace. Το βίντεο (δυστυχώς) δεν είχε να κάνει με ξενάγηση στο σπίτι τους. Αντί για αυτό, ήταν ένα βίντεο που ανέβηκε στo πλαίσιo των βασιλικών τους καθηκόντων, δείχνοντάς τους να συνομιλούν από το σπίτι τους με παιδιά και καθηγητές της Ακαδημίας Casterton, ενός βρετανικού σχολείου που είναι επί του παρόντος «ανοιχτό για τα παιδιά των εργαζομένων που βρίσκονται σε σημαντικές θέσεις για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και των παιδιών που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες».

H Traci Brown, ειδική της γλώσσας του σώματος και συγγραφέας του βιβλίου «Persuasion Point: Body Language and Speech for Influence», παρακολούθησε το βίντεο και είπε για την γλώσσα του σώματος του ζευγαριού: «Είναι πολύ κοντά, όπως συνήθως. Τους βλέπουμε πραγματικά επικεντρωμένους στα παιδιά με τα οποία μιλάνε και οι δύο έχουν το ίδιο χαμόγελο στο πρόσωπό τους και δείχνουν αληθινό ενδιαφέρον σαν να λένε ότι ανήκουν και αυτοί στην ίδια ομάδα».

Ο δούκας του Cambridge, μάλιστα, φάνηκε να είναι πραγματικά συγκινημένος από τα παιδιά και τη δύσκολη κατάσταση που έφερε ο κορωνοϊός, αυτά και τις οικογένειές τους.

«Βλέπουμε τον William να αγγίζει το πηγούνι του αρκετά συχνά κάτι που δείχνει τη βαρύτητα που δίνει κοιτάζοντας την οθόνη», εξηγεί η Brown. «Οι υπόλοιπες κινήσεις δείχνουν ότι σκέφτεται πραγματικά τι λένε. Όταν η Kate μιλάει στο 2:40 περίπου, για να ευχαριστήσει τους εργαζόμενους, βλέπουμε τον William να κατσουφιάζει, πράγμα που δείχνει ότι τον αφορά πραγματικά η κατάσταση και δεν του αρέσει αυτό που περνάνε τα παιδιά».

Παρακολούθησε το βίντεο εδώ: