Ο Κάρολος και η Καμίλα έχουν επέτειο γάμου και τη γιορτάζουν κάπως έτσι [video]

09.04.2020
Ο Κάρολος και η Καμίλα έχουν επέτειο γάμου και τη γιορτάζουν κάπως έτσι [video]
15 χρόνια γάμου συμπληρώνονται σήμερα (9/4/2020) για το royal ζεύγος και εμείς θα κάνουμε μια αναδρομή σε αυτά μέσα από ένα βίντεο με τις πιο σημαντικές στιγμές τους.

Ο Κάρολος και η Καμίλα παντρεύτηκαν στο Windsor στις 9 Απριλίου του 2005, έχοντας ήδη τελέσει τον πολιτικό τους γάμο -με "κουμπάρο" τον πρίγκιπα William μάλιστα- λίγο νωρίτερα, όμως η ιστορία της αγάπης τους μετρά, όπως όλοι γνωρίζουν, πολλά περισσότερα χρόνια.

Η σχέση του διαδόχου και της δεύτερης συζύγου του έχει απασχολήσει τόσο τη βρετανική όσο και την παγκόσμια κοινή γνώμη χρόνια τώρα καθώς προϋπήρξε του γάμου του με την πριγκίπισσα Diana, συνέχισε κατά τη διάρκειά του και οδήγησε τελικά πριν από 15 χρόνια στην επισημοποίησή του με τα δεσμά του γάμου.

Με τα χρόνια, βέβαια, η γυναίκα που δεν τύχαινε και της ιδιαίτερης συμπάθειας του λαού (και λίγα λέμε) κατάφερε να "φέρει με τα νερά" της όσους δεν τη συμπαθούσαν και, φυσικά και τη βασίλισσα την ίδια.

Η φετινή 15η επέτειός τους, λοιπόν, βρίσκει τους royals στη Σκωτία, όπου μόλις ξανασυναντήθηκαν ύστερα από την καραντίνα στην οποία υποβλήθηκαν αμφότεροι λόγω κορονοϊού. Θυμίζουμε ότι ο 71χρονος διάδοχος είχε βγει θετικός στον Covid-19 και η 72χρονη σύζυγός του είχε τεθεί σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους.

Σήμερα, οι δυο τους είναι μαζί και γιορτάζουν, στην ουσία, όχι μόνο τα 15 χρόνια του έγγαμου βίου τους αλλά... μια ζωή ολόκληρη!

Το παλάτι, με αφορμή αυτή την επέετειο έδωσε στη δημοσιότητα χθες μια πρόσφατη φωτογραφία του ζεύγους από το κάστρο Birkhall όπου βρίσκονται, όπου οι δυο τους ποζάρουν χαρούμενοι μαζί με τα σκυλάκια της δούκισσας, Bluebell και Beth.

Με την αφορμή, μοιραζόμαστε ένα βίντεο που συνοψίζει αυτά τα 15 χρόνια του γάμου τους και μας ξαναθυμίζει όλα τα σημαντικά γεγονότα αυτής της περιόδου -συμπεριλαμβανομένων φυσικά και των πριγκιπικών γάμων. Ιδού και χρόνια πολλά