Harry και Meghan: Τα πρώτα teasers για τη συνέντευξη στην Oprah είναι αποκαλυπτικά - Κανένα θέμα δεν είναι off limits

01.03.2021
Harry και Meghan: Τα πρώτα teasers για τη συνέντευξη στην Oprah είναι αποκαλυπτικά - Κανένα θέμα δεν είναι off limits
Μία εβδομάδα πριν από την πολυαναμενόμενη τηλεοπτική στιγμή παίρνουμε μια πρώτη γεύση από τα όσα θα δούμε. Στο Μπάκινχαμ πρέπει να κάθονται ήδη σε... αναμμένα κάρβουνα!

Από τη στιγμή που ανανοινώθηκε ότι ο δούκας και η δούκισσα του Sussex θα δώσουν την πρώτη εφ' όλης συνέντευξή τους στην Oprah Winfrey το ενδιαφέρον ήταν τεράστιο.

"Αρχικά η Winfrey θα μιλήσει με τη Meghan, η δούκισσα του Sussex, στο πλαίσιο μιας ευρέως φάσματος συνέντευξης, που θα καλύπτει τα πάντα από το πώς μπήκε στη βασιλική οικογένεια, τον γάμο της, τη μητρότητα και το φιλανθρωπικό έργο της μέχρι το πώς διαχειρίζεται την κοινωνική πίεση που δέχεται καθημερινά στη ζωή της. Αργότερα, οι δυο τους θα συναντήσουν τον πρίγκιπα Harry και θα μιλήσουν μαζί για την απόφασή τους να μετακομίσουν στις ΗΠΑ, για τις ελπίδες τους, τα όνειρά τους και την οικογένεια που μεγαλώνει", διαβάσαμε στην ανακοίνωση του σταθμού και τώρα έχουμε και τις πρώτες εικόνες που ιντριγκάρουν ακόμη πιο πολύ.

Δύο trailer προώθησης έδωσε στη δημοσιότητα το CBS και δεν ξέρουμε τι να πρωτοπαρατηρήσουμε.

"Σιώπησες ή σε... σιώπησαν;" (“Were you silent, or were you silenced?”), ακούμε την Oprah να ρωτά τη Meghan, αμέσως πριν η ισχυρή κυρία των media και στενή φίλη των royals ξεκαθαρίσει ότι "κανένα θέμα δεν είναι off limits" σε αυτή τη συνέντευξη.

Οι Sussexes υποδέχτηκαν την Oprah στην έπαυλή τους στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, όπου έχουν φτιάξει το σπιτικό τους και από τις πρώτες εικόνες είναι ξεκάθαρα τα εξής: Η εγκυμοσύνη της Meghan έχει προχωρήσει πολύ, παραμένει όμορφη και εντυπωσιακή, κοιτάζει ακόμη τον Harry στα μάτια και φαίνεται πολύ πιο ταραγμένη από εκείνον -τουλάχιστον στα πλάνα που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Όσο για τον Harry; Ο δούκας του Sussex, ο οποίος, εμφανίστηκε πρόσφατα και στην εκομπή του James Corden, κάθισε δίπλα στη σύζυγό του και κρατώντας της το χέρι (όπως πάντα) εξέφρασε ακόμη μία φορά την αγωνία του όσο λειτουργούσαν ως ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας που δεν ήταν άλλη από ότι "η ιστορία επαναλαμβανόταν".

Με μεγάλη συγκίνηση, μάλιστα έκανε και την αναγωγή στη μητέρα του, πριγκίπισσα Diana: "Ξέρεις, εγώ νιώθω τεράστια ανακούφιση και χαρά που κάθομαι εδώ και μιλάω σ' εσένα έχοντας τη σύζυγό μου στο πλάι μου. Δεν μπορώ ούτε να φανταστώ πώς ήταν για εκείνη να περάσει όλη αυτή τη διαδικασία μόνη της τόσα χρόνια πριν. Γιατί ήταν απίστευτα σκληρό για εμάς του δυο, αλλά τουλάχιστον έχουμε ο ένας τον άλλο".

Η Meghan επέλεξε για την περίσταση ένα μαύρο φόρεμα Armani με ένα ένα εντυπωσιακό κέντημα στο μπούστο καθώς και ένα διαμαντένιο βρχιόλι που λέγεται ότι ανήκε στην Diana.

Η συνέντευξη αυτή αναμένεται στις 7 Μαρτίου