Πρίγκιπας Harry – Meghan: Μήπως μόλις αποκάλυψαν τον φύλο του μωρού που περιμένουν;

02.03.2021
Πρίγκιπας Harry – Meghan: Μήπως μόλις αποκάλυψαν τον φύλο του μωρού που περιμένουν;
Μετά την έκπληξη (και την υπέροχη) ανακοίνωση της εγκυμοσύνης λίγες ημέρες νωρίτερα, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex μπορεί και να αποκάλυψαν το φύλο του νούμερο 2 μωρού τους, κατά τη δημόσια εμφάνιση τους στο event του Stream On του Spotify.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης τους, η Meghan φορούσε ένα εκπληκτικό ζαφειρένιο δαχτυλίδι από τον οίκο βιώσιμων κοσμημάτων Ecksand και οι φαν παρατήρησαν αμέσως ότι όχι μόνο η πέτρα ήταν πανέμορφη, αλλά είχε χρώμα ροζ. Το κόσμημα είναι ένα ροζ ζαφείρι 6 καρατίων με ανακυκλωμένο χρυσό ντυμένο με διαμάντια 0,2 καρατίων και μας έχει κάνει να το ερωτευτούμε.

Ενώ μπορεί να είναι απλώς μια επιλογή με στυλ, οι βασιλικοί παρατηρητές και οι φαν του ζευγαριού έσπευσαν να υποθέσουν ότι ο Archie θα έχει μια μικρή αδελφή μέσα στο 2021. «Ουαου ευχαριστώ! Τώρα ξέρουμε, είναι κορίτσι», έγραψε κάποιος κάτω από τη λεζάντα, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε, «Meghan PINK sapphire cocktail ring … .. ένδειξη… .. ροζ για ένα κορίτσι» Φυσικά, δεν υπάρχει επιβεβαίωση από τους Sussexes σχετικά με το αν η Meghan περιμένει αγόρι ή κορίτσι.

Ο οίκος Ecksand προχώρησε γρήγορα σε μια ανακοίνωση στη σελίδα του στο Instagram ευχαριστώντας τη Δούκισσα. «Όχι μόνο είμαστε ενθουσιασμένοι για το podcast του Archewell Audio, νιώθουμε απίστευτη τιμή που η Meghan επέλεξε να φορέσει ξανά ένα από τα βιώσιμα κοσμήματά μας κατά την πρώτη δημόσια εμφάνισή της, από τότε που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της», δήλωσε η διευθύντρια της εταιρείας, Erica Bianchini. «Η δέσμευσή μας για βιώσιμες πρακτικές είναι κάτι που μας συνδέει με τη Meghan. Αυτός είναι ένας λόγος που ο Harry και η Μeghan μας κρατούν κοντά στην καρδιά τους».

Είτε πρόκειται για αγόρι είτε για κορίτσι και αν το δαχτυλίδι είναι ένα μήνυμα ή απλά ένα δαχτυλίδι, μετά από ένα δύσκολο 2020, δεν ευχόμαστε τίποτα άλλο παρά το καλύτερο για τους Sussexes για το 2021 και μετά.

Προς το παρόν, ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το royal ζεύγος μέχρι τις 7 Μαρτίου που θα προβληθεί στο CBS η συνέντευξή τους στην Oprah Winfrey, μια συνέντευξη που σίγουρα θα συζητηθεί πολύ.