Meghan Markle: Δύο κολλητές της φίλες τη στηρίζουν δημόσια εν μέσω "μάχης" με τη βασιλική οικογένεια - Οι αναρτήσεις τους

05.03.2021
Meghan Markle: Δύο κολλητές της φίλες τη στηρίζουν δημόσια εν μέσω "μάχης" με τη βασιλική οικογένεια - Οι αναρτήσεις τους
Σε μετωπική σύγκρουση φαίνεται ότι έχει έρθει η δούκισσα του Sussex με το Μπάκιγχαμ και τα πράγματα γίνονται ολοένα και πιο έντονα.

Αφορμή για το νέο "μέτωπο" αντιπαράθεσης είναι η συνέντευξη που έδωσαν η Meghan και ο πρίγικπας Harry στην Oprah Winfrey και πρόκειται να μεταδοθεί την ερχόμενη Κυριακή (7/3/2021)

Όπως έχουμε δει ήδη από τα trailers που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, το royal ζεύγος που, παρεμπιπτόντως, περιμένει το δεύτερο παιδάκι του ενώ η απομάκρυνση από τη βασιλική οικογένεια έχει γίνει οριστική, μιλά για τα πάντα. Η βασίλισσα και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας δεν γνωρίζουν τι ακριβώς έχει λεχθεί, όμως από την πρώτη γεύση που πήραν -όπως και όλοι μας- πρέπει να τους έχουν ζώσει τα μαύρα φίδια. Και πέρασαν ήδη στην αντεπίθεση. Πώς αλλιώς μπορεί να ερμηνευτεί η επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την πρόθεση του Παλατιού να ερευνήσουν σε βάθος τις κατηγορίες για εκφοβισμό που δημοσιεύτηκαν στους Times εναντίον της δούκισσας, από πρώην μέλη του προσωπικού της.

Εν μέσω τέτοιας αναταραχής, λοιπόν, δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι της Meghan που μίλησαν δημόσια υπέρ της ίδιας, του χαρακτήρα της και των κινήσεών της. Άνθρωποι που τη γνωρίζουν χρόνια και αντικρούουν με πάθος την παραμικρή υπόνοια για κακή συμπεριφορά εκ μέρους της.

Από αυτές τις δηλώσεις, ξεχωρίζουμε δύο που δημοσιοποιήθηκαν με αναρτήσεις στα social media.

Η μία από τη Lindsay Roth, η οποία μετρά 22 χρόνια στενής φιλίας με τη δούκισσα του Sussex και γράφει τα εξής, ενώ μοιράζεται δυο κοινές τους φωτογραφίες:

Η βάση κάθε κίνησης της Meghan υπήρξε πάντα η ευγένεια, η καλοσύνη κυλά μέσα τις φλέβες της. Το γνωρίζω καλά αυτό ύστερα από 22 χρόνια πολύ στενής φιλίας. Έχω δει από πρώτο χέρι πως συμπεριφέρεται στους φίλους της και στις οικογένειές τους, αλλά και στους συναδέλφους της. Αν οδηγεί κι εσύ κάθεσαι στη θέση του συνοδηγού, θα απλώσει το δεξί της χέρι για να σε προστατεύσει στη κάθε λακούβα. Αν έχεις έναν συγκεκριμένο στόχο, θα σε βοηθήσει να τον πραγματοποιήσεις και το κάθε πάθος σου θα γίνει δικό της για εσένα. Αν ποτέ έχεις την ευτυχία να γνωρίσεις τη Meg -και ελπίζω να συμβεί σε πολλούς από εσάς- θα δείτε τον αλτρουιστή, μεγαλόκαρδο φίλο που έχω την τύχη να έχω στο πλευρό μου. Είναι αστεία, τρελά αστεία. Και έξυπνη. Είναι τόσα περισσότερα από ένα εξώφυλλο. Ήταν η ίδια γυναίκα όταν ήμασταν φοιτήτριες στο Northwestern University, ήταν η ίδια γυναίκα στο Λος Άντζελες όταν περνούσε τις μέρες της από τη μία οντισιόν στην άλλη, ήταν η ίδια γυναίκα που ζούσε στο Τορόντο ως η Rachel Zane του Suits, ήταν η ίδια γυναίκα πριν ακόμη γνωρίσει τον Harry, ήταν η ίδια γυναίκα και αφού έγινε γνωστή η σχέση τους, ήταν η ίδια γυναίκα όταν έγινε δούκισσα του Sussex και είναι ακόμη -χωρίς την παραμικρή αμφιβολία- η ίδια γυναίκα και σήμερα.

Ιδού και η ανάρτηση αυτή καθαυτή:

Η επόμενη δημόσια στήριξη παρόμοιου είδους έρχεται από τη Janina Gavankar, η οποία μετρά 17 χρόνια φιλίας με τη δούκισσα του Sussex και μοιράστηκε τη θέση της μέσω Twitter.

Γνωρίζω τη Meghan εδώ και 17 χρόνια. Ιδού τι είναι: ευγενική, δυνατή, εξωστρεφής. Ιδού τι δεν είναι: "νταής". ΌΛΟΙ εμείς που τη γνωρίζουμε νιώθουμε το ίδιο πράγμα από τη στιγμή που έσπασε τη σιωπή της: Ανακούφιση. Η αλήθεια σε απελευθερώνει

Ιδού και το τιτίβισμα:

Η συνέχεια, όντως αναμένεται ενδιαφέρουσα!