Royal Baby: Το δέκατο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ γεννήθηκε στο... πάτωμα του μπάνιου

24.03.2021
Royal Baby: Το δέκατο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ γεννήθηκε στο... πάτωμα του μπάνιου
Η μεγαλύτερη εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί. Όπως, φαίνεται, όμως, δεν πρόλαβε να πάει στο νοσοκομείο.

Μετά τη γέννηση του παιδιού της πριγκίπισσας Ευγενίας τον περασμένο μήνα, την περιμέναμε και αυτή τη νέα "άφιξη" στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

Η Zara, κόρη της πριγκίπισσας Άννας και μεγαλύτερη εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ και ο από το 2011 σύζυγός της, πρώην αθλητής του ράγκμπι, Mike Tindall μόλις υποδέχτηκαν το τρίτο παιδί τους, ένα αγοράκι που πήρε το όνομα Lucas Philip Tindall.

Εκπρόσωπος των Tindalls ανακοίνωσε ότι το μωρό γεννήθηκε την περασμένη Κυριακή (21/3/2021) ενώ ο ευτυχής πατέρας, αποκάλυψε λίγο αργότερα, ότι "γεννήθηκε στο πάτωμα του μπάνιου τους καθώς δεν κατάφεραν να φτάσουν στο νοσοκομείο έγκαιρα".

"Η βασίλισσα και ο δούκας του Εδιμβούργου είναι πανετυχείς με τα νέα και ανυπομονούν να γνωρίσουν από κοντά το 10ο δισέγγονό τους μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν", μετέφερε εκπρόσωπος του Παλατιού.

Για την ιστορία, να θυμήσουμε ότι ο αγοράκι γεννήθηκε στην 22η σειρά για τη διαδοχή του βρετανικού θρόνου κααι έχει δυο μεγαλύτερες αδελφές, τη Mia και τη Lena, οι οποίες υπήρξαν και παρανυμφάκια στους γάμους των royal ξαδελφών της μαμάς, William και Harry.

Η 39χρονη Zara Anne Elizabeth Tindall, όπως είναι το πλήρες της όνομα, είναι ολυμπιονίκης στην ιππασία και έχει κερδίσει ασημένιο μετάλλιο για τη Μεγάλη Βρετανία στους θερινούς Ολυμπιακούς αγώνες του 2012 που πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο και όχι, αντίθετα με τις πρώτες της ξαδέλφες, Eugenie και Beatrice δεν είναι πριγκίπισσα. Κάνε κλικ στον σύνδεσμο και μάθε γιατί.

Βρισκόμαστε στον Μάρτιο και ήδη το 2021 έχει "φέρει" δύο νέα δισέγγονα για τη βασίλισσα ενώ ένα ακόμη -το κοριτσάκι των Sussexes- αναμένεται το καλοκαίρι. Με το καλό!

Για την ιστορία, ιδού η στιγμή που ο Mike Tindall αποκαλύπτει ότι έγινε πατέρας για τρίτη φορά, στο πλαίσιο διαδικτυακής εκπομπής για το ράγκπι, στην οποιά συμμετείχε.