Meghan Markle: Το τηλεφώνημα στη βασίλισσα πριν από την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου

22.04.2021
Meghan Markle: Το τηλεφώνημα στη βασίλισσα πριν από την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου
Τελικά υπήρξε επικοινωνία μεταξύ της δούκισσας του Sussex και της γιαγιάς του συζύγου της, πρίγκιπα Harry, έστω και από μακριά.

Η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας συνεχίζει να πενθεί τον θάνατο του δούκα του Εδιμβούργου, ο καθένας χωριστά πια εφόσον όλοι πια έχουν επιστρέψει στη βάση τους.

Το ίδιο έκανε και ο πρίγκιπας Harry, ο οποίος ταξίδεψε μόνος στο Λονδίνο για την κηδεία και εκτός από τη στεναχώρια για τον χαμό του παππού του είχε να αντιμετωπίσει και τον "πάγο" με τον οποίο τον αντιμετώπισαν πολλά μέλη της οικογένειάς του. Φαίνεται ότι δεν έχουν "καταπιεί" όλοι οι royals τα όσα εκείνος και η Meghan αποκάλυψαν στη συνέντευξη που έδωσαν στην Oprah τον περασμένο μήνα.

Ο Harry, λοιπόν, επέστρεψε στην Αμερική πριν από τα γενέθλια της γιαγιάς του, και βρίσκεται ξανά μαζί με τη σύζυγό του και τον γιο τους, Archie.

Η Meghan θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, ένα κοριτσάκι, το καλοκαίρι εξ ου και δεν μπόρσεσε να συνοδεύσει τον Harry σε αυτό το δύσκολο, από πολλές απόψεις ταξίδι. Όπως αποκαλύπτει σήμερα το περιοδικό People όμως, η δούκισσα του Sussex και το Archie επικοινώνησαν με τη βασίλισσα πριν από την κηδεία.

"Η Meghan μίλησε με τον Harry πριν από την κηδεία του παππού του", αναφέρει η πηγή του People τονίζοντας ταυτόχρονα ότι "η Meghan και ο Archie μίλησαν επίσης με τη βασίλισσα στην αρχή της εβδομάδας".

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Harry είχε μιλήσει στο James Corden και είχε αποκαλύψει ότι συνδέονταν συχνά μέσω video calls με τη γιαγιά και τον παππού του, οπότε υποθέτουμε ότι και αυτή η επικοινωνία ήταν με τον ίδιο τρόπο.

Θυμίζουμε ότι η Meghan μπορεί να μην παραβρέθηκε στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, παρόλο που το ήθελε πάρα πολύ, όπως άφησε να διαρρεύσει, ωστόσο, τίμησε τον παππού του συζύγου της με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Φαίνεται πως η δούκισσα του Sussex συνόδευσε το στεφάνι που είχαν επιλέξει πολύ προσεκτικά για την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου με ένα ιδιόχειρο, συγκινητικό σημείωμα. Τα λουλούδια που στόλιζαν το στεφάνι είχαν επιλεγεί με μεγάλη φροντίδα απο τη Meghan και ήταν μεγάλης συναισθηματικής αξίας. Ως βάση στο στεφάνι η Απαλή Άκανθος, που αναφέρεται ως το εθνικό λουλούδι της πατρίδας του Φίλιππου, της Ελλάδας (μάλλον, της Μεσογείου γενικότερα, διαβάζουμε, τελικά), και το Ερύγγιο, που συνδέεται άμεσα με το Ναυτικό. Το στεφάνι συμπλήρωνε η αμπανούλα, σύμβολο ευγνωμοσύνης και αιώνιας αγάπης καθώς και δεντρολίβανο, λεβάντα και τριαντάφυλλα, για να υποδηλώσει τη μνήμη, την αφοσίωση και τον μήνα γέννησης του δούκα, τον Ιούνιο.