Meghan Markle και Archie: Δες την πρώτη τους φωτογραφία μετά την επιστροφή του Harry από το Λονδίνο

23.04.2021
Meghan Markle και Archie: Δες την πρώτη τους φωτογραφία μετά την επιστροφή του Harry από το Λονδίνο
Ο γιος της δούκισσας του Sussex έχει μεγαλώσει πάρα πολύ. Το ίδιο και η κοιλίτσα της.

Η φωτογραφία κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου καθώς πρόκειται για μια σπάνια στιγμή μαμάς και γιου σε δημόσια θέα.

Στη γλυκύτατη εικόνα βλέπουμε τη Meghan να πηγαίνει τον Archie στο σχολείο του κρατώντας τον αγκαλιά. Ο νεαρός έχει στον ώμο του το σακίδιό του και η μαμά κρατά στο χέρι της το lunch box του. Κούκλος ο Archie με το σκουφάκι να ολοκληρώνει το στυλ με τον καλύτερο τρόπο

H μαμά Meghan ντυμένη cacual με το τζινάκι και τη μάσκα της, σηκώνει τα οικογενειακά "βάρη" με άνεση, ενώ αυτό που επίσης ξεχωρίζει είναι η κοιλίτσα της που έχει μεγαλώσει πάρα πολύ. Όπως έχουν αποκαλύψει ήδη οι Sussexes το δεύτερο μωράκι που περιμένουν το καλοκαίρι είναι κοριτσάκι και τα στοιχήματα για το όνομά του έχουν ήδη πάρει "φωτιά".

Η περασμένη εβδομάδα ήταν πολύ έντονη για τους Sussexes καθώς ο Harry ταξίδεψε στο Λονδίνο για να παραστεί στην κηδεία του παππού του, ενώ η Meghan, μην παίρνοντας το "πράσινο φως" από τους γιατρούς έμεινε πίσω.

Η εμπειρία δεν ήταν εύκολη για τον Harry ο οποίος εκτός από το βάρος του πένθους είχε να αντιμετωπίσει και μια έντονη ψυχρότητα από μέλη της οικογένειάς του που φαίνεται ότι δεν έχουν "καταπιεί" τα όσα εκείνος και η Meghan "ξεφούρνισαν" στη συνέντευξη που παραχώρησαν στην Oprah τον περασμένο μήνα.

Από τα όσα είδαμε φάνηκε ότι οι σχέσεις του με τον William, τουλάχιστον, ζεστάθηκαν λιγάκι, όμως από τα όσα διαβάσαμε μετά, μία συζήτηση που είχε με εκείνον και τον πατέρα τους δεν απέδωσε τα ζητούμενα. Άνθρακες ο θησαυρός, μεταφέρουν πηγές του παλατιού.

Όσο για τη Meghan; Πληροφορίες θέλουν τη δούκισσα του Sussex να έχει επικονωνήσει με τη βασίλισσα πριν από την κηδεία του δούκα του Εδιμβούργου και τώρα να έχει στρέψει όλη της την ενέργεια στο να στηρίξει τον σύζυγό της μετά την ένταση της επίσκεψης στην πατρίδα.